Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Cifu #53200 üzenetére

    Persze, ez csak amolyan szófordulat, amit egy fórum hozzászólás alapján hangsúly és valós személyes szituáció nélkül valószínűleg a legtöbb ember így értelmez ahogy te, teljesen logikusan amúgy. De valójában azt jelentené valós beszélgetésben, hogy nekem bárki bármit mondhat, én ezt gondolom erről a szituációról. Hozzá teszem, hogy jelenleg.
    Na most azt meg gondom te is tudod hogy ha b. a Ph fórumáról erről bizonyítékkal szolgálhatna és tényként közölhetné, az azért elég nagy balfaszság lenne mindkét gyártótól. :DDD

    Ha azt gondolod hogy mák, én azt mondom hogy ismerve az Nvidia utóbb 10 évét az elég naív feltételezés a részedről, de ugyan úgy elfogadható mint az én feltételezésem, de ez nem jellemző rájuk, hogy mákra alapoznának.
    Ha most azt a 150.000 kártyát a gamer piacra dobják, akkor valószínűleg most AMD elég szar helyzetben lenne. Nem így történt, valami furcsa oknál fogva ,pedig ez ugyan úgy elment volna a gamer piacon is pillanatok alatt. Szerinted miért nem így történt?

    Hát ha te ilyen szintű kártyát vártál az idén Inteltől akkor nem tudom milyen topikokat követtél :)

    Kizárólagos partnei viszonyban Nvidia( pl EVGA) és Amd( pl Sapphire ) csak pár gyártó van akiket biztos vagyok benne hogy kárpótolnak.

    A konzol SOC ok nem hinném, hogy akkora nyereséget hoznak, mint a Ps4 is megmutatta ezt. Biztos bevétel de nem extra nagy jövedelem.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák