Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Petykemano #54885 üzenetére

    Elkerülhetetlen az átállás, az ETH 1 a jelenlegi formájában kinőte a rendszert , ott tart , mint a Bitcoin nem rég.
    Beszálltak nagyobb vállalatok , bankok, egyre több giga cég fogadja el fizetőeszközként de ehhez az ETH 1 biztonsági protokollja nem megfelelő. nagyon sürgető lett Az ETH 2 -re való átállás. A sharding láncot idén nyáron el akarják indítani, vagy talán már megy is bétában nem tudom, onnantól a nagy cégek nem fogják használni az ETH 1 rendszerét, átkonvertálják a meglévő valutát ETH 2 be és azt hazsnálják, mert egyirányú a rendszer. Ami ETH 2 az már az is marad. Minél többen szakadnak át a másik oldalra annál inkább gyorsul a folyamat az egyirányúsítás miatt. Szerintem gyors lesza váltás és akár előbb bekövetkezik, mint a bánya beszakadása ha egyáltalán lenne olyan ETH 2 nélkül...

    " hogy érted, hogy a CPU lesz a célhardver?"
    nem vagyok otthona bányászat világában de annak idején mintha valami olyasmiről lett volna szó, hogy az ETH 2.0 -nak prof to skate rendszer lesz az alapja ami meghatározott coinnal fog menni és minimum összeggel hogy tárcát nyiss és tulajdonképpen zárolásra adod a coinjaidat kamatért illetve hozamért ( vagy bukásért)bizonyos időre. tehát csak folyamatos internet és a kommunikációhoz szükséges bármilyen hardver megfelelhet és a tranzakciót pedig ETH 2.0 központi szervereken hagyják jóvá a validátorok.Tehát elméletileg a küldő félnél , a fogadó oldalon és a központi jóváhagyó szervereknél a GPU számítás kiesik.
    Én valami ilyesmit értelmeztem, de lehet hülyeség amit írtam.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák