Új hozzászólás Aktív témák

  • kisfurko

    senior tag

    válasz b. #61582 üzenetére

    Vettél már részt szabvány létrehozásában? Évekbe kerül. Csak a kidolgozás. És akkor még rá se bólintott az összes résztvevő a boardban. Ha csak azt nézed, amit az átlagember láthat, akkor persze, hogy a szemednek fogsz hinni. Amit te kiszivárogtatásnak hiszel, az semmi ahhoz képest, amik tényleg vannak. Amikor kiszivárog valami, akkor gyakorlatilag majdnem készen van.
    Évekre előre terveznek. Nálunk is olyan prototípusok vannak, amik ki tudja, hogy egyáltalán meg fognak-e jelenni, s ha igen, akkor is évek munkája. Szerinted, amikor a követleményeket összeállítják, akkor nem kezdik el a szabványt hozzá csinálni? Ezt is csak akkor, ha a meglévőkbe nem lehet beleilleszteni, mert jó nagy kockázat, semmi sem garantálja, hogy a többiek rá fognak bólintani, pláne, ha csak másodhegedűs vagy. Amennyiben nem csak szoftveres szabvány, akkor még több idő, ehhez hozzájön még a még nagyobb pénzügyi kockázat.
    És senki nem mondta, hogy az AMD-t követte az Nvidia, hanem, hogy dolgoztak egy közös szabványon, amiből kiugrott az Nvidia.
    A levédetés meg nem így működik. 1-2 hónap, amíg megvizsgálják, hogy van-e ilyen, le lehet-e védetni, aztán benyújtják, és onnantól él, ha majd évekkel később megítélik.
    A G-Sync meg nem szabvány, azt egyedül az Nvidia hozta létre.

Új hozzászólás Aktív témák