Új hozzászólás Aktív témák

  • szaszlaci

    addikt

    válasz mdk01 #13159 üzenetére

    "nem hallottam olyan emberről aki ezt megpróbálta volna"
    Én viszont igen, a készülte után bő egy évvel rákérdeztem, hogy bírja az időt. Azt mondta, minden rendben. Azóta eltelt még egy év, vagy több, nem jelezte, hogy gond lenne vele.

    Egy kis darabon próbáltam, íves felületen is, és elképesztően könnyű felrakni. A kb. 10 perc várakozás után száraznak tűnik, de elég összeérinteni, és mintha öntapadós tapéta lenne. Odanyomom és ott marad. (Még hőlégfúvózni sem kell.) Körömmel visszaszedve csak forgácsként jön le. Tényleg hibátlannak tűnik a ragasztás. És ugye nincs púposodás, hisz víz sem ér hozzá.

    Hogy idővel mi történik, hát igen, az kérdés..

    Olyannal kell számolnom, hogy majd csak bizonyos fajta lakkot enged meg a pálmás alap?

    thyeby: miért bükk furnérral próbálkoznál?

    Faragasztót nem akarom, mikor próbáltam, jó erősen (de feltehetően nem teljesen egyenletesen) szorítottam össze, de púpos lett és szétrepedt, sokat kellett vele kínlódni. Az mahagóni volt + forgácslap.

    Soká: ezzel teljesen egyet értek. Próbálok is ez szerint haladni, előbb volt műszaki rajz, mint kész doboz. Na ilyen se fordult még elő :)
    A doboz szögletes, magas, jól megfogható, minimális ívekkel, pont ezért, mert tudtam, hogy a felületkezelés nem eldöntött még.
    Egyébként nagyon jól sikerült forró vízbe rakott furnért hajlítani, szálirányba nem repedezik ki, nem törik és természetesen úgy is marad, ha megszárad.

    ■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák