Új hozzászólás Aktív témák

  • pali923

    tag

    válasz Bubi #17190 üzenetére

    Hát, nem vigasztaltál meg a lamelloval kapcsolatban. Talán csak egy vigasztal: tegnap voltam a kedvenc szerszámboltomban, és valaki éppen behozott javításra egy igazi Lamello gépet, meg egy Festool szúrófűrészt. Lám-lám, ezek is el tudnak romlani :DD
    Az a gondom a lamellázókkal, hogy két színvonal létezik belőle: ezek az olcsó sz@rok, meg a százezres kategória. Nincs pl. B&D vagy hasonló árszínvonalú, mondjuk olyan 30-50 ezerért vennék is, ha lenne elfogadható, de a nagyon-nagyon akciós Makita is 70.000 körül volt mostanában. Pedig nagyon jó vele dolgozni, sokszor hasznos, és gyorsan lehetne vele dolgozni, meg persze pontosan is, ha nem ilyen gagyi lenne pl. az enyém.
    Más. Tegnap abban a bizonyos szerszámboltban érdeklődtem fűrészlap ügyben. Csak hogy még zavarosabb legyen a kép: volt szó arról, hogy a Bosch megvette a Freudot. Ebből következően kétféle Bosch fűrészlap van Bosch márkanéven: amit a boltosok is gagyi kínainak neveznek, és a másik, ami egy az egyben Freudnak néz ki a jellegzetes hangcsillapító résekkel, rajta van a Made in Italy felirat, de már Bosch a neve is, és az ára is más. Viszont a katalógusban 40 fog a legkisebb fogszámú példány, láttam én is. Lehet, hogy Freud néven is fognak forgalmazni más fogszámmal is, vagy megszüntetik ezt a márkanevet? Nem tudni.

    A helyzet reménytelen, de nem komoly.

Új hozzászólás Aktív témák