Új hozzászólás Aktív témák

  • wildrain

    addikt

    válasz Speciali #18728 üzenetére

    Köszi a tippeket, de itt sajnos egyik sem jöhet szóba. Bár a képen nem látszik, de az ágy felcsukott állapotában az egész egy síkban van a szekrényágy keretétől a frontokon át a szoklival együtt. Erre azért van szükség, mert az ágyrészen levő frontok nem tudnak ráborítani a szekrényágy keretére. Attól még a szoklija persze lehetne beljebb, de akkor lenyitás közben az ágyon levő frontok alja érne bele, emiatt ott nagyobb hézagot kellene alkalmazni, ami hülyén néz ki.
    Konyhaszekrénylábakra azért nem akarom rakni, mert ez egy 130-140 kilós mozgó alkatrész, és bár nyilván a falhoz rögzítve lesz, nem vagyok meggyőződve arról, hogy lábakon állva elég stabil lenne. Meg ugye megint csak ott a probléma, hogy az ágyon levő frontok nem takarhatnak rá a korpuszra, hiszen akkor nem lehet kinyitni.
    Meg az alját mindenképpen egy vonalban akarom csinálni, mert elé jön még a padló szegőléce, ami szeretném, ha teljesen felfeküdne, és az a megoldás sem elég elegáns, hogy abból vagdosok ki a megfelelő helyeken 2 mm-t.

    Úgy tűnik a legnormálisabb megoldás, ha a szoklinak a végein is van élzáró.

Új hozzászólás Aktív témák