Új hozzászólás Aktív témák

  • bim

    veterán

    válasz generatoros #39676 üzenetére

    Ez úgy megy hogy beviszed hibásan és elmondják mi a plafonösszeg. Ha nem okézod le azonnal akkor felhívnak és adnak tételes árlistát mi mennyibe lenne amit ki kellene cserélni. Ha nem fogadod el akkor ingyen visszaadják a gépet. Ha a leadáskor leokézod akkor 3 napon belül visszakapod javítva és a költséget fizeted, de nem többet mint az adott gép szervizplafonja.
    Ha visszakapod a gépet a teljes gépre adnak 3 hónapot nem csak a kicserélt alkatrészre. Ezt nem a szerelő dönti el hanem az alkatrésznek bizonyos kopási szint felett kell lennie hogy ne cserélje ki. Az adott ütvecsavarozó nem hozta már a 450Nm nyomatékot és ezért kicserélték a belét. Ezt mondjuk konkrétan kimérték.
    Én is rüheltem hogy egy sima burkolatcsere miatt újjáépítették de látványosan jobb lett. És bevallom ebben a nyomatékkategóriában toronymagasan ez a gép a legjobb. Nem is értem a dewaltnak miért nincs ilyen méretű gépe. Ami nekünk a legjobb az a SID 8 Itt a nyomaték mellett fordulatszámot és ütésszámot érdemes szem előtt tartani egyebek mellett. Az ára horror!

    Van alkatrész utánpótlás csak náluk és senki más nem nyúlhat a gépeikhez leszámítva a szénkefe cserét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák