Új hozzászólás Aktív témák

  • Végül is lebeszéltetek a Bernardo-ról mert 340k-ért szar a legkisebb lapszabász gépjük és még a milliós kategória is rossz. Ha most azt mondjátok hogy a 250k körül menő Bosch is szar akkor én világgá megyek.

    Ha motorikusan nincs baja gépnek én nem küldözgetem szervizbe ha valami nem ott van ahol lennie kellene és otthon megtudom rongálás nélkül csinálni a pontos működés feltételei mellett.

    Egy AEG sarokcsiszoló eleve hibásan lett megvéve, benne egy hajszál vastagsággal vetekedő vezeték volt megszakadva és időnként amiatt megállt. Nem mertem visszaküldeni mert mi van ha rosszabb állapotban jön vissza? Ezért amikor teljesen megállt a szóban forgó vezetéket "megjavítottam" úgy hogy ha nagyobb gond lesz visszaállítható legyen a gyári állapot. Ha hibás vezetékkel jött le, nyugodtan nevezhetjük gyári állapotnak. Később megszakadt a hálózati kábele is, de azt egy "U" alakban történő visszahajtással szintén megjavítottam. Úgy terveztem hogy a garancia lejárta előtt 1héttel visszaküldöm hogy üzemképtelen ;]

    Aztán következett egy olyan periódus hogy egyáltalán nem volt vasmunkám így nem foglalkoztam vele. Amikor eszembe jutott már késő volt. Ekkor gép szétszed, megforrasztottam és zsugorcsöveztem a hibás belsővezetéket, a külsőt visszavágtam újrakötöttem. Megint szakadozik, még egy visszavágás lesz, ha azután is megszakad, kap új betápot. Egyébként kifogástalan a szóban forgó AEG sarokcsiszoló.

    A nemrégiben bemutatott merülőfűrész billegést csak meglestem és egész komoly, nem tudom megoldható e otthon egy ilyen gond. Az asztali fűrész hasítóék problémába nem látok bele, a motornak viszont tényleg elég beteg a hangja - ez az egyetlen ami javíthatatlan, de nem lepne meg ha valahol egy 5perces tekergetés felszámolná a problémát.

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák