Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz epitokoldala #6874 üzenetére

    Nem tudom, mióta üzemel az oldal, de ne gondold, hogy az emberek bármiről is könnyen meggyőzhetők. Még ha valamit ingyen ajánlasz, azzal szemben is szkeptikusak. Egyfelől mert sok dolgot ajánlanak ingyen, és mint tudjuk semmi sincs ingyen, másfelől elég sokat bombázzák az embereket mindenféle regisztrációkkal, aminek nem egyértelmű a haszna.
    Én is rákattintottam egyet, aztán mentem tovább. (nekem mondjuk nincs reklámozni-valóm...)

    Más. Én inkább csak tipográfusi szemmel tudok véleményt alkotni és az alapján annyit mondhatok, hogy aki a honlapot összerakta grafikailag, látszik az igyekezete, "megdizájnolta" kicsit a lapot, de hiányzik belőle a letisztult összkép. Van ilyen háttér, meg olyan háttér, ilyen színű betű, meg olyan színű, de ettől még nem lett kiforrott. Szerintem nagyobb a betűméret a kelleténél, talán ettől is olyan zsúfolt és ami engem leginkább zavar, a rosszul összeválogatott színek és mintázatok. A fejléc, ha nem is túl szép, de legalább elég "szakis", tehát ez hagyján, de például az "arany" színű háttér meg a sima sárga szín nagyon ütik egymást. Engem zavar a sok keretezett szövegdoboz is, 10 évvel ezelőtti hangulatot áraszt.
    DE! Hiába van nekem netán - úgymond grafikai szempontból - igazam, az emberek 99%-a másképpen vélekedik. Ráadásul ma boldog-boldogtalan webdizájner, noha kevés egyetemen tanítják (jól) az ilyesmit. Tehát nem nekem kell megfelelni, hanem a többségnek.
    De azért érdemes megkuksolni azoknak a cégeknek a honlapjait, akiről tudni lehet, hogy nem maguk fabrikálnak, hanem profikkal dolgoztatnak, abból érdemes ellesni ezt-azt.

Új hozzászólás Aktív témák