Új hozzászólás Aktív témák

  • bta1

    őstag

    válasz bkercso #8002 üzenetére

    Mit mondana erre liszi komád..? – Ki vagy te, Mathiask védőügyvédje?

    De akkor csapnivaló ügyvéd vagy.

    Moderátori hozzáértésből is durva bukta, hiszen ilyen minőségben példamutató módon kerülni illene a személyeskedést. Mégis folytattad, kvázi harcba hívva mindazokat, akik vmiért nem kedvelnek engem. Hátha találnak rajtam fogást. Szerinted sokan vannak, mégsem jöttek seregesen, csak fentebb olvasható 1db szerencsétlen, kényszeresnek tűnő kísérletező, akiben bár mélységesen csalódtam, nem tudom eldönteni hogy inkább sajnáljam, vagy dühös legyek rá.

    Éjszakára kitalált rágalmaidról:

    1) Helytelen dolog lenne nyerésre játszani egy rólam kezdeményezett, személyeskedő vitában? Vagy bármilyen vitában? Hogy a fenébe jön ide a "minden szituban" kinyilatkoztatás?

    2) A moderátortroll kifogásolja, h bta egy bizonyos történetről rossz perspektívában, "ő és a többiek" szemlélettel beszél.. hát hogy beszélne a hozzá kezdetektől, első néhány hozzászólásától fogva ellenségesen viszonyuló klikkszerű entitásról, amely többek között Cs. Kádár Pétert is megpróbálta kikezdeni, felbosszantani? (Nem álltak volna le, ha akkor vki nem mondja el, kivel szórakoznak.) Ki vállal ilyenekkel, plusz később hozzájuk csapódókkal közösséget?

    Világraszóló képtelenségekkel etetni a fórumlakókat, akikért állítólagosan él-hal?! (Sün!)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák