Új hozzászólás Aktív témák

  • Reggie0

    félisten

    válasz FeRRaR1 #7030 üzenetére

    Ne hidd el, lezer azonnal mer be, nem lesz idod satuzni, plane a mostani kis tavolsagra optimalizalt nagy pulzusrataju merok mellett. Csak arra jo, hogy ha tudod, hogy mernek, akar menet kozben, akkor nem gyorsitasz meg ra es tetezed a bajt. Reflexiobol nagyon ritkan jon barmilyen informacio.

    Azt is nezd meg, hogy melyik orszagokban engedik meg kitenni az ablakba(barmit kitenni az ablakba) es hol tiltjak meg kulon a radardetektorokat is. (Van ahol radardetektor-detektort is hasznalnak a rendorok, ha jol tudom azok ellen a Valentin One vedett).

    Ha jo radardetektort szeretnel, akkor valentin one vagy beltronix stir valamelyik verzioja, ezek lokharitoba epitettek a jobb vetel es a rejtes erdekeben. De a fix merok olyan alacsony jelszintet hasznalnak, hogy sokszor ezek is keson erzekelik, legalabbis olyan sebessegnel ahol van ertelme hasznalnod is.
    Egyes orszagokban hasznalnak POP(felugro) radaros meroket is, azaz csak a meres idejere kapcsol be, ezeknel sem lesz idod lelassitani, mert mire megkapod a jelzest mar meg is mert.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák