Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Tin_Shield #34769 üzenetére

    Ja, csak nyaraláson bemegy kittel valahova és nem fér bele. Nálam volt amikor megtörtént, aztán vakarjuk a fejünket, de akkor meg már lehet nem cserélhető obis gép kell, hanem egy okoskompat, jó ég tudja. APSC-n a szokásos 18-tól induló minden is ugye 28mm, ott nem leszünk előbbre, ha MFT kit alja ugyanez. És gyorsan/egyszerűen sem lehet fotózni. Akkor kb. mindegy, ezért vittem nyaralásra 3 gépet különböző obikkal :-D Ha meg fotózásból indulok ki, akkor ma véletlenül összefutottam a többiekkel és 28mm-en futtában így néz ki egy belső udvar:


    Mert miért ne és kár, hogy nem volt nálam semmi kisebb, amihez lehetne viszonyítani, mint a fentebb berakott méretezett képhez, ami 9mm-ről indul. Ha tt van, lefotózzuk, láttunk már jobbat is.... 9mm elég látványos és igaz, hogy a ló másik fele. Kiránduláson nagylátó hiányzott elsőre mindenhez is, ahogy bementünk egy helyre, térre, kis utcába. Utána meg madarászni és bármihez a nagy tele, mert nincs olyan nagy gyutáv ami elég lenne :-D Aztán lehet elmélkedni, hogy ne fotózzuk le a Colosseumot egyben és kész, hanem csináljunk helyette mást.

    Családi dolgoknál inkább veszem elő a mobilt, mikor gyerek felül állatkertben a kő elefántra, meg általában bármi elé odatámaszkodik, az az alap 14-es kezdőbe szinte soha nem fért bele (12-32es obiig még occós lemenni, az is alap kit max. lassabb)

    Nincs jó megoldás, de ki kell próbálni.

Új hozzászólás Aktív témák