Új hozzászólás Aktív témák

  • kwzatz

    őstag

    válasz Vistaboy #1431 üzenetére

    Cyberpunk Editions

    Nem tudom, miért nem írja neked le senki, hogy itt az alap változatban több cucc van, mint máshol a Deluxe/Extra változatokban.
    Case with game discs, case with game code and soundtrack CDs, reversible cover, world compendium detailing the game's setting and lore (ez egy kézikönyvnek tűnik), postcards from the Night City, map of Night City, stickers, plusz digitális cuccok (art booklet, Cyberpunk 2020 sourcebook stb.)

    A gyűjtői azért olyan drága, mert pluszban van egy 25 cm-es szobor, hardcover art book, meg még néhány apró egyéb extra. Nem a programért kérik el a 72 ezer Ft-ot, hanem ezekért a pluszokért, ami a legkevésbé sem kötelező. 17.890 Ft az alapjáték a fenti pluszokkal, ami szerintem pont szemben áll azzal a tendenciával, amit sérelmezel ("Ma már a legsilányabb kiadásokat is aranyáron adják, egy szimpla DVD-tokban, még lemez sincs benne, sőt, környezetvédelmi okokra hivatkozva még kézikönyv sem..."). Nem olcsó persze így sem, de egyrészt ez az a cég, aminél tudom, hogy megérdemlik, másrészt ha 100 órára szórakoztat (aminél többre is van esély bőven), akkor 180 Ft/óra. Érdemes összehasonlítani egy mozijeggyel.

    A világ meg mindig is anyagias volt. :D Kölcsönt meg lehetőleg semmire ne vegyél fel. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák