Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog (1)

    válasz Fitzgerald #21030 üzenetére

    :R

    en hallottam arrol, hogy keszul a jatek, de a hypeot teljesen ignoralom. nem neztem trailereket, bemutatokat, artworkot. barati kor neha felhozta, de kb "hiszem ha latom" volt a reakciom. megjelenes elotti este vettem meg, vegul a release trailer volt ami alapjan dontottem, hogy a jatek gyakorlatilag egy open-world, eklektikus Deus Ex.

    a soundtrack kapcsan igazabol darkwaveben gondolkodtam, de igazabol pl a Tangerine Dream szinte az osszes interjuban szerepelt egy idoben elektronikaban inspiraciokent (es lattam is oket eloben par eve), masreszt a NIN tenyleg a hidat jelentette az industriallal a metal es az elektronika kozott, ld pl a Tension tour setlistjet, es ez eloben is stimmelt (akkor epp Stockholmban). Darkwave az OSTbol kimaradt, de egyertelmu pl Perturbator hatasa a soundtrackra. viszont par hallgatas utan pl a pompomot elkezdtem szeretni. a minimal techno radio stiluson belul telitalalat egyebkent.

    szerintem mondjuk elony, hogy kepes onreflexiora, ld a Ballad of Buck Ravers kuldetes vagy az egesz Kerry szal ami a "true"sag es "sell out" kore epul, egy kifejezetten furcsa befejezessel az "Every step you make" alatt.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák