Új hozzászólás Aktív témák

  • Fitzgerald

    veterán

    válasz Vesa #22423 üzenetére

    Akkor leírom hetvenedszer a választ: elsősorban az apró interakciók, animációk (random interakciók során a kontextusba illő módon reagálnak szóban, illetve viselkedésükben (!)) teszik élővé a világot.
    Az NPC-k egymás akcióira is reagálnak, nem csak a tiédre.
    Ha beleállsz valaki arcába, először elkezd furcsán nézni, majd figyelmeztet, hogy tipli. Aztán meglök. Aztán megpróbál összeverni. És csak ezután fog fegyvert rántani, ha egyáltalán...mert lehet hogy csak beszól valamit, bemutat, és elsétál.
    És ha ilyenkor követed, akkor ferde szemmel, gyanakvóan néz rád, továbbra is kommentálva a történéseket....
    A körülötted lévő többi NPC - a helyzet elemzése után - be is avatkozhat a dologba. Vagy a te oldaladon, vagy a rád támadó NPC oldalán.
    Ha elmegy mellettük egy jó csaj, akkor alaposan megnézik, vagy proli festőbrigád módjára beszólogatnak neki, fütyülnek, stb.
    Ha valakire fegyvert fogsz, vagy elkezdesz vaktában lövöldözni, az NPC-k elővehetik a telefonjukat, és rád hívhatják a zsarukat.
    De még ez is okosan és változatosan van megoldva, mert nem teszik meg minden egyes alkalommal.
    Road rage is létező dolog a játékban.
    És akkor ez csak néhány a millió egyéb apróság közül, amelyektől élő lesz az a világ...

    NPC-k negyedannyi dolgot sem csinálnak, mint a CP-ben. Ha hozzájuk szólsz, 4 random tőmondatot ismételgetnek. MINDEGYIK, mindenhol!

    Hát nem tudom melyik GTA-val játszottál...ez erre a játékra kifejezetten nem igaz.
    Ez a Cyberpunkban van így, nem a GTA-ban... :U
    Nekem 200+ órám van abban a játékban csak single playerben, és mindig rácsodálkozok, hogy hallok olyan beszólást, elcsípek olyan telefonbeszélgetést az utcán, amit még sosem hallottam...
    Szóval ha nem akarod hetvenötödszörre is leírni majd a dolgot, akkor lassan lehet túl kéne esni a honeymoon-fázison a Cyberpunk kapcsán, csak mert zavar, hogy itt mindig megfogalmazza valaki a hiányérzetét, csalódottságát a játékkal kapcsolatosan (többek között erre is való a fórum)...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák