Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    Topikgazda

    válasz Habugi #22401 üzenetére

    Ezt most írom le szerintem hetvenedszer, de akkor ismét. Szóval, a GTA mitől "élő, lélegző"?? Van egy lineáris fősztori, meg mindenféle melléksztori. Ez van a CP-ben is, ráadásul ezerszer jobb. Van pár üzlet, melyek közül a ruhaüzletek ugyanazt tudják, csak más ruhákat árulnak, tehát semmi extra. Bemész, megnézed, kijössz. Nulla történés, nulla interakció. Van pár értelmetlen egység, pl. tattoo szalon, night club, stb. Bemész kétszer és soha többet, mert pont ugyanaz fogad majd harmadszorra is.

    NPC-k negyedannyi dolgot sem csinálnak, mint a CP-ben. Ha hozzájuk szólsz, 4 random tőmondatot ismételgetnek. MINDEGYIK, mindenhol!

    Sok jogos kritika van a CP-vel szemben (pl. rendőrök viselkedése) és ezeket már ezerszer kitárgyaltuk, de ezt az "élő, lélegző GTA-t", azóta sem értem. Kétszer játszottam végig azt a játékot, semmi "lélegzést" nem éreztem. Egy szórakoztató játék, és ennyi. Ok, lehet repülni meg jetski-vel hasítani ami a CP-ben nincs, de ennek is csak addig van értelme, amíg az ember multizik, mert cél nélkül csónakázni nem igazán fun.

    [ Szerkesztve ]

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák