Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    Topikgazda

    válasz PuMbA #29895 üzenetére

    Érdekes videó, ugyebár a CDPR megmutatta a DF-nek a játék egy szeletét PS5-ön teljesítmény és Ray-Tracing módban, XBox Series X-en teljesítmény módban és PC-n RTX Overdrive módban (Path tracing).

    Először is PS5 és XBox Series X esetén a teljesítmény (performance) módban ~50-60 FPS-t tud, PS5-ön a Ray-Tracing módban ~30 FPS-t.

    Ami tényleg érdekes volt, az a Path-Tracing elemek, apróságok, de ugyanúgy, ahogy az RT anno az alap CP2077-hez, most is hozzáad annyit, hogy érdemes legyen vele foglalkozni.



    Ez egyfelől megint azért homlokráncolós, mert mindezt a Red Engine-el hozták össze a lengyelek, tehát egy halálra ítélt játékmotort húztak csúcs szintre, amit jelenleg rajtuk kívül senki sem tud.

    Szóval a helyzet az, hogy a Red Engine megfelelő gondoskodással (idő és erőforrás) egyáltalán nem elavult, másfelől ezt fogjuk még sokáig mutogatni meg benchmarkolni, hogy mi mit tud alatta.

    A másik oldalról a fene vigye el az nVidia-t, hogy az Ada Lovelace arch-ban nem tudnak normális dVGA-t hozni... A végén kénytelen leszek egy RTX 4080-at venni... Pedig nagyon nem érzem úgy, hogy amúgy jó vétel lenne... :W

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák