Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    Iszonyat nagy blama. Nem is a sorozatos csúsztatás, meg nem is ez a bullshit indoklás miatt (miért nem adják ki akkor x platforma először és y platformra később? kb a twitter poszt úgy írodott mintha ez fizikai lehetetlenség volna).

    Hanem az egész kontextusa miatt. Éppen elkezdik felpörgetni (túlpörgetni szvsz) a marketingkampányt ezerrel, mindenhol leközlik a marketinges anyagokon hogy November 19. Megerősítik ahol csak lehet hogy nem lesz újabb csúszás. Konkrétan még tegnap is. Erre bumm, mindezek ELLENÉRE csúsztatják.

    Valami komoly indoknak kell lennie a háttérben, ha úgy matekoztak hogy jobban megéri inkább csúsztatni, mert ezzel kevesebb a kár.

    Szvsz az aggasztó hogy a twitter poszt annyit ír hogy az új dátum Dec.10. Fikarcnyit sem próbálja még elhinteni sem, hogy ez már végeleges. Persze a fentiek ismeretében nyilván mindneki csak hitetlenül hümmögne ígéretekre, senki nem hinné el de akkor is.....nekem kb olyan benyomásom van tőle hogy ugyan az új dátum Dec 10, de lesz még majd új dátum, ez csak a "legújabb új", de nem a legutolsó.

    SZERK:

    Asszem a good news hogy a csúszásokkal nyert extra time hossza progresszíven csökken csúszásról csúszásra. Ápriliis - Szeptember 5 hónap, Szeptember - Novermber 2 hónap, Most 3 hét. Kövi csúszás már csak 1 hét lesz yaaay.

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák