Aktív témák

  • Sir Riccio

    addikt

    válasz kiskornel #26110 üzenetére

    Az írás mindig is valahogy része volt az életemnek, sokkal előbb írtam a blogomra mindenféle butaságot (aki megnézi a Logout.hu-s blogomat az látja) mint, hogy komolyabb képalkotási céllal fényképezőgépet vettem volna a kezembe. Persze kattintgattam már 12évesen is tesóm HP kompaktjával de az nem volt fotózás, csak kattintgatás. Az írást ezért is csak esetlegesen említettem meg, szigorúan igazából a képről alkotott véleményekre voltam kíváncsi elsősorban, ennek ellenére köszönöm, hogy elolvastátok, holnap elvileg megjelenik a logouton is kíváncsi leszek majd az ottani reakciókra is, bár amikor a "Zöld szemű szörny" című írásomra valaki azt reagálta, hogy minek ilyen csöpögős ömlengést írni ide, azt hitte valami jó kis nvidia teszt vagy hír vagy valami akkor kedvem lett volna 0 állásba kapcsolni pakson a főkapcsolót, hátha elgondolkozik picit az illető. Ennek ellenére mégegyszer köszönöm, hogy elolvastátok és véleményt írtatok róla, az írási stílusom sajnos ilyen, szeretek részletekbe bonyolódni, sokan ezért szeretik olvasni.

    Ami a háttérszínt illeti, az elég érdekes dolog, sokan panaszkodtak miatta, az én szemem egyáltalán nem zavarja, de ha ennyien említik lehet, hogy nekiállok és adok neki némi világos hátteret és valahogy összehozom a felső résszel, lusta vagyok azt is újra csinálni, bár lehet, hogy ha már az én személyes blogomról beszélünk az én fejemnek kellene a méhecske helyére kerülni, a méhecske mondjuk szép, én meg ugye nem vagyok. :DDD

    A thumbnailek színgondjainak okáról foggalmam sincs. Alapvetően gőzöm sincs, hogy miért lesz kék vagy zöld az összes kép ami kijön a FastStone-ból, explorer alatt, és akkor is ha bármilyen más szerkesztésre alkalmas alkalmazásba húzom. Lehet kap egy reinstallt a már említett app.

    Deutsch Richárd Fotográfia - https://www.riccio.hu/ / https://instagr.am/deutsch.richard/

Aktív témák