Aktív témák

  • cOxeR

    Ármester

    (#44467) kiskornel
    A vége inkább amivel a lényegre tapintottál, ezért is úgy kezdtem, hogy a tőlem távol álló retusálás... szinte sosem szoktam negatív clarityt alkalmazni.
    Mondhatnám stíluskeresésnek, de ez nem lenne igaz, inkább csak a piacon fellelhető különféle variánsokat nézem/vizslatom, és próbálom megérteni, hogy miért eszik ezeket egyes emberek, és itt mi a reakció rá.
    Ez a kép alapvetően a környezet negatív clarity-jén alapszik, rengeteg ilyen kép van a neten, ahol "ködösítik" a kép egyes részeit, esküvői fotóknál is, ez ugyanaz az aberráltság, hogy a virágcsokor színes, minden más meg fekete-fehér. A baba amúgy éles és a kosár belső felétől minden , annál nincs szándék az elmosás, ennyit tudok kiszedni a 17-40-ből a 7D-n.
    Bababőr teljes méretben nem néz ki elkentnek, alapból kevés rajta az utómunka, egyedül drasztikusan egy a baba alá helyezett pelust kellett kiszednem a képről, de ezt úgy se veszi észre senki, aki nem látta a nyerset.
    A logóról csak annyit, hogy nem szoktam logózni, viszont nem akartam ezt a képet feltenni "külső" oldalra csak úgy..
    Én még nézegetem ezt a képet, értem is a negatív clarityt, meg nem is, alapvetően úgy is látjátok a képeimen, hogy ez nem az a vonal... :)

    (#44471) Karima, (#44472) *Ropi*
    Fent! :)

    (#44475) Freddy76
    Szintén a fenti, nem is nagyon van ilyen kép az oldalunkon, mivel nem is csinálunk ilyeneket, feleségemnél is kiverte a biztosítékot, hogy ez egy "szar"... :)
    Szívesen megyünk dolgozni, pár dolgot össze is szedtünk hozzá, de a babafotónál van egy kis visszásság bennünk is... a nagyon megcsinált nagyon műtermi képek, és a meghitt családi otthonban készülő, nem annyira előre megtervezett, nem egy kaptafára készülő variációk miatt. :)

Aktív témák