Aktív témák

  • eastsider

    nagyúr

    (#45952) Clemi: az elsőn tetszik az utómunka (a vignettet leszámítva), de nekem a kompozíció nem túl izgalmas :( nagyobb látószöggel lenne érdekes szerintem (de ez lehet, hogy csak az én fétisem) és teljesen föld közeléből, fekvőben lefotózni harmadoló fele bal szárny kezdetét (esetleg hasonlóan, esetleg középre a "hajlatot", vagy hogy fogalmazzak)
    még ami nem tetszik, hogy baloldalt az ablak sarkát levágtad...
    bocsi, ha negatív lett, építő jellegűt szeretnék, abból tanul elvégre az ember :)
    a színek nagyon jók!!!
    ami még fura az bal felül a vignett. nem szimmetrikus valahogy a jobb oldalival. ilyenkor szoktam átmenetes szűrőt használni LR-ben. (exposure vissza, WB-t piszkálni, clarity, kontraszt)
    a szelektív színes. hát ehhez a graffitys dologhoz illik, de amúgy :) a többi képen nem voltak szép fényeid az a baj...

    (#45953) End-ru: nagyon rendbe van! nem lehetett egyszerű, még így sem, hogy hátulról kaptad el :) szép. tetszenek a színek is. talán kicsit kiugrált a fókuszból, de ennyi :)

    (#45956) rebugra: én sem értem a keretet, miért kellett. ez nem instagram :D nagyon szép fényeid voltak, gyönyörű tájjal, de én nem így szerkesztettem volna; ezt is lentebbi nézőpontból, és sokkal kevesebb fűvel alul. kb ahol az út kezdődik bal alul, annyit raknék bele :) jah és kicsit közelebb az úthoz... és több ég. szépek a felhők, tessék kihasználni :R

    (#45967) Sucuka: már megbeszéltük személyesen, hogy rohadt jók :Y főleg az első. és a színvilág is odavág rendesen :C

    (#45969) fattyu: a többiek nagyjából leírták. fent szűk, és énsem értem a pisztolyt. esetleg, fasza strobisttal jobban kihangsúlyozni, mert így belevész a fekete háttérbe. telefonról azthittem valami távirányító szerű cucc lehet, ami a füleshez tartozik :) ill nagyobb rekesz kellett volna, hogy élesebb legyen a felirat.

    (#45976) ballington: nekem most ők nem igazán tetszenek :( a járdásnál kihasználhattad volna valahogy jobban a kerítés geometriáját, a lépcsőzetességet... a színvilág jó! szembe a fehér valami sem tetszik... nem túl hálás téma így szeritnem. nem egyszerű belőle sokat kihozni. talán ilyen végtelen fasor a járda mentén... :)
    a makró: érdekes ahogy a DOF miatt egyre jobban mosódnak a virágok, de engem a jobb oldalon lévő szár nagyon zavar...illetve most ez így nem olyan különleges, a virág sem :B

    (#45979) Fejo: Legan -wait for it- dary :C nekem a másik is tetszett, azt írtam is. :) sőt jobban, mint ez őszintén. kurvajók :) direkt van mindegyiken egy sirály? :D sokat nem tudok hozzájuk fűzni. nagyonjók! a fények, a kompozíció. minden :)

    (#45988) End-ru: nekem ez elég lágy. vagy csak a szemén van az élesség, azért tűnik így?:) a haja furi a csajnak :)

    (#45996) forceberg: érdekes kompo! tetszik :R

Aktív témák