Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    válasz Peethy #46058 üzenetére

    Peethy: Először is köszi a reagálást a képre. Sejtettem, hogy a keret nem lesz valami népszerű, de két okból tettem oda. Egyik, hogy muszáj volt az ujjak közepén vágni, mert lejjebb csúnya árnyékok vannak, amik nagyon rontják a képet, és nem tudtam eldönteni, hogy vághatok-e ujjközépnél, vagy nem, így ezzel a kerettel lepleztem a "lehet hogy rossz a vágás"-t, a másik ok pedig hogy ezzel kicsit takartam az izgalmasabb részt, de mégis sejtetve, hogy mi van ott. Nem akar ez most a kezdők magyarázkodása lenni, csak menteni akartam ami menthető, de lehet hogy más irányba kell elindulnom...

    j.bravo Neked is köszi az észrevételt, hiszen ezekből tanulok. Azért választottam ezt a képet, mert (a nejemről van szó egyébként) nem akartam arcos képet közzé tenni ebben a szerelésben, és ahol a mozdulatai kevésbé erotikusak, ott attól még a szerelése az, és azokon látszik az arca is. Az összes kép egy sorozat része, ami késő délután és kora este készült, részben a lemenő nap fényében, és részben egyetlen vakuval világítva. Amiket korábban feltettem, azok a sötét sziluettes képek, azok is ebbe a sorozatba tartoznak, csak azoknál már kihagyott a vaku, és így hoztam ki belőlük valamit. Egy szó mint száz, az asszonnyal még csak ez az egy sorozatom van, és mivel raw-ban készült, elég nagy a játékterem a nyersanyaggal, csak a sorozat készültekor egyetlen dologra nem figyeltem, mégpedig a legjobb képeken megjelenő belógó kósza fűszálak. Tervezem a sorozat ismétlését, szabadban, és a lakásban is.

    A más témára: Örülök, hogy van akinek teszik az a kép, és legalább néha ránéztek a Flickr albumomra, amit azért rendszeresen bővítek.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák