Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz Bad Pritt #4134 üzenetére

    "De mikor olyan kifejezéseket dobáltok rá, amiket egyszerűen nem érdemel meg, ha nem látjátok a negatívumait és reális kontextus nélkül vizsgáljátok a játékot, "

    Értem mi a bajod vele és egyébként én megkockáztatom, hogy ha befejeztem kb 200-240 óra között valahol, akkor nem is fogom már elővenni egy újrajátszásra. Mindent bejárok, sok helyen többször is voltam már, nem érzem azt, hogy a játék elejét újra akarnám élni, hiszen folyton visszajárok az elejére amúgy is.... Zavar, hogy a questekhez wikit kell használnom, mert anélkül képtelenség. Aláírom, hogy a bossokat, minibossokat normál enemyként kapni már nem túl szórakoztató. A bloodborne szerintem jobb játék, nekem az a kedvencem az összes közül.

    Viszont nem tudom nem számításba venni, hogy más közel ilyen jóra értékelt játékok, sok esetben mennyivel kevesebbet nyújtanak. Amit itt elmondtam zavaró dolgokat, ugyanúgy egy God of Warnál, Unchartednél is tudnék párat mondani. Egy Tony Hawk pro skater 1+2, Deaths Door, meg hasonló kis volumenű címek 90%-on állnak metán, lássuk be azért nem egy szint. Szóval amivel kezdtem is az egészet, ebben a viszonylatban, amikor ilyen játékok állnak 90%-on, nem tudom azt mondani, hogy az Elden nem joggal 96%. Szóval én csak viszonyítok. Majd ha a Witcher 3 mindenki szerint 7-8 pontos játék lesz, én is azt fogom mondani, hogy az Elden nem érdemel 10-et, max 9-et, de így nem....

Új hozzászólás Aktív témák