Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    válasz _drk #4147 üzenetére

    160ból bőven van még ami csak 1-2x szerepel és igen is teljes értékű boss.

    9 szerepel egyszer és van néhány, ami csak kétszer.

    Van legalább 3 féle, mindegyiknek van egyedi moodulata.

    Nincs, a legtöbbnek ugyanaz a movesetje, csak más a status effect mellé, valamelyik fagyaszt, valamelyik rotot böfög, stb. Adulának van a sima sárkányok közül egyedi támadása, csak Placidusax mondható teljesen egyedinek közülük.

    A föld mélyen a szarvasból is 2 van de ettől nem érzem hogy kevesebbek lettek volna.

    A szarvas, mint boss elfér kétszer, viszont a módszer, ahogy eléred kicsit szomorú, hogy ismételve lett.

    Mondjuk a Black Knife és Watchdogsok tényleg nem Boss szint.

    Vannak sokkal rosszabbak, mikor tényleg egy szimpla mobot raknak be bossnak. Scaly Misbegotten, Cleanrot Knight, Blighted Bloom, Runebear, stb.
    Még nagyobb gond, mikor mindenféle tweak nélkül teleszórják több ellenféllel a boss arénát. Egy katakombában császkálva könnyen felülkerekedik rajtad 3-4 imp, viszont meg tudod oldani, hogy egyesével odacsalogatod őket magadhoz és kezelhetővé válik a helyzet. Mikor belépsz a ködön át egy boss arénába és a watchdog mellett ott van négy imp, azt nem tudod kezelni. DS2 szint, azóta nem sikerült fejlődni.
    A lore inkonzisztens bossokról meg mobokról ne is beszéljünk, amit a From csak úgy odaszórt valahova, ahol semmi keresnivalója nem lenne.

    A Boss nak eladva majd később sima ellenfélnek eladva mondjuk az azula beastek már érdekes kérdés de nekem nem volt vele bajom.

    Pont ez lenne a jó módszer, ezzel is erősítve a játékosban a fejlődés érzését. DS1-ben mennyire jó volt már, mikor a lávában tucatszámra gyilkoltad a stray meg capra demonokat, amikkel a játék elején még meggyűlt a bajod. :D

    160ból bőven van még ami csak 1-2x szerepel és igen is teljes értékű boss.

    165 boss harcból 9 totálisan egyedi, egyszer előforduló és módszertől függően 50-60 fight ismétlődik a játékban. Ez a From játékai közül a legnagyobb szám (nyilván) és toronymagasan a legrosszabb arány megelőzve a DS2-t.
    Persze nem kötelezőek, nem kell mindent leverni, viszont benne vannak a játékban, így kritikát érdemelnek. Azt megvitattuk korábban, hogy embere válogatja, ki hogyan áll ehhez a sajátossághoz, viszont azt érdemes hozzátenni, hogy a DS3-at és a Bloodborne-t tartja a közösség a két legjobbnak bossok szempontjából és azokban sokkal kevesebb van belőlük, de teljesen egyedi mind.

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák