Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz marilllyo #100300 üzenetére

    Én jóval később láttam a filmet, VHS-en, és abban az időben C64 volt a menő. A kritikát is teljesen más kritériumok alapján fogalmaztuk. Nem jöttek át ilyen párbeszédből adódó problémák.

    A Szomszédok is csak rá 5 évre indult, abban pedig voltak párbeszédek, amik odab. :DDD
    Ez meg egy film volt, egy computerek alkotta világból, vagyis világban. Amit computerekkel rajzoltak.
    Mi meg szakkörösök voltunk, mentük programozó versenyekre, meg ilyenek :D Persze, nem valami komoly, csak Basic, tömbkezelés, matematikai algoritmusok max, vagy rajzolj pattogó labdát :)
    Akkor még csak C64 de később PC is lett, elég korán. Első XT-t körberöhögtem, a 3D tetris, meg a Mach3 volt a tuti cucc rajta.
    C64 meg agyonverte, játékokban legalábbis. Na, és mi ebben éltünk, ami szerintem, ebből a szempontból, sokkal izgalmasabb világ volt, mint a mai.
    El nem tudtuk képzelni, hogy meddig megy el a számítógépes technika, és akkor még nem voltak erre előre megírt, és készre képzelt teóriák, mint pl a Mátrix.
    Fogalmunk sem volt pl a VR mibenlétéről, vagy a mesterséges intelligenciáról.

    Na, ezt csak azért írtam ennyire körbe, hogy el tudd képzelni, egy ilyen világban ért engem utol a Tron. :K Gyakorlatilag, mikor láttam, mindenkinek ezt meséltem, engem annyira magával ragadott a sztori. Most is az egyik alapkőnek tartom a filmtörténelemben is, a saját listámon meg főleg. :)

    szerk:

    Logan Noir - mit gondoltok? adhat valamit a filmhez?

    Mad Max B&C Edition-t sem láttam, de arra azt mondják, jó volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák