Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz fateless #100964 üzenetére

    Én teljes mértékben megértem amit írsz, de ez nem fedi le teljesen a témát. Arról nem is beszélve, hogy ahogy említették előttem is, a kombinált-időtöltés akár jó kompromisszum lehet (ha kevesebb idő áll rendelkezésre, stb).

    Félreértés ne essék, én megértem, hogy rendelkezésre álló idő hiányában megválogatod miket nézel - ezzel nincs is semmi baj, sőt dicsérendő - de azt sem állítom, hogy "JÓ" filmek lennének a TF, FF, stb féle filmek (ugye kinek mi a JÓ...) viszont.. leszarozni nem kellene még attól őket.

    A TF-ben igenis szép látvány van (amit gondolom nem 2 perc alatt dobott össze egy gyakornok), FF-ben pedig remekül megvannak csinálva az autós-versenyzős jelenetek (amiket szintén nem volt egyszerű leforgatni, rengeteg ember közös koordinált munkája kellett hozzá), stb stb.

    A film, ugyanúgy, mint pl. a zene szórakoztatásra van elsősorban. Ahogyan a feleségeddel tudsz menni koncertre, úgy közösen moziba is. Az alapvető cél a kikapcsolódás, szórakozás. Ezek a filmek (a 2 kiragadott példán kívül) pont erre valóak. Egyszerűek, látványosak, agykikapcsolóak. Pontosan ezért nem is kell többet várni tőlük. Persze vannak kiemelkedőbbek és rosszabbak is, ezt is elismerem.

Új hozzászólás Aktív témák