Új hozzászólás Aktív témák

  • Mik76

    senior tag

    válasz #48613632 #109578 üzenetére

    Igen, ez az a bolt. Felig amugy muzeumkent mukodik.Van sok minden amit nem lehet megvenni. Majd ebedidoben beugrok par percre aztan csinalok par kepet a mobilomrol.
    A nagyobb szobrok valoban eleg dragak, a gazdag fanoknak vannak kitalalva. :)

    (#109582) eeXaa

    Sajnos el kell hogy keseritselek, az esetek 99%-aban ennyi tortenik. Aztan persze atfuttatjak nehany algoritmuson ha kell hogy kiszurjek az aprobb hibakat. Ha a master mozi bontasu akkor a 4k az siman interpolacio eredmenye. Ha a master filmre lett forgatva akkor lehet reszletgazdagabb a scan, de ezt inkabb olyan filmeknel jellemzo amit a 35mm-nel nagyobb filmre forgattak.
    Ami fix az az hogy a vfx 99%-ban a 2k korul keszult leszamitva az utobbi 3-4 evet de azota is csak par film trukkjei keszultek nagyobb bontasban. Szoval ez ugye azt jelenti hogy vfx heavy filmek 4k konverzioja par kiveteltol eltekintve poszt interpolacio.
    A filmzajt nem bantjak, az feature. :)
    A hdr-hez inkabb nem szolnek hozza mivel nem sok lovesem van rola. A masterekben van dinamika tartomany boven. Asszem meg joval tobb is mint amit a hdr tv-k kepesek megjeleniteni.

    A regi kopiaknal lehet erdekesebb a sok kis szosz, karc egyebek eltuntetese, szinek ujra egyengetese, de ez altalaban inkabb korrekcio mint muveszi szabadsag kiterjesztese.

    [ Szerkesztve ]

    http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

Új hozzászólás Aktív témák