Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz madgie #113676 üzenetére

    Ez a film, nagyjából mindenkinek tetszett, ettől függetlenül, vannak benne következetlenségek, méghozzá nem is kevés.

    A zokni egy dolog, nem tudom, miért pont ez ragadt meg benned, talán mert én mondtam? ;] De amúgy igen, ha halkan akarsz közlekedni, húzz egy pár zoknit. ;)
    Vagy az mennyire ésszerű, hogy árubeszerzésre magammal viszem a pár éves kölykömet, aki nyilvánvalóan, azonnal ordítani kezd, ha mondjuk megcsípi egy csalán?
    Vagy, mégis mi a f.szt keres egy alulról bevert szög, egy pincelejáró lépcsőjének a közepén? Jézusom, azt már akkor kihúzták, mikor az egész kóceráj épült.
    A vége meg nekem, ezzel az összegerjedéssel ... csak én nem értem? Mi gerjed pontosan mivel, és hogyan, vagy miért?

    Egy ennyire egy kézben összpontosított mű, vajon tényleg megengedhet magának egy olyan történetvezetést, amit mindenki másképp csinálna, ha az adott szituációba kerülne? :F

    Ezzel a filmmel kapcsolatban, többségünkben, ilyen, és ehhez hasonló kérdések merültek fel, de ha jól emlékszem, azt senki nem vitatta, hogy a film ettől még tudott szórakoztató maradni.

    A fényképezés meg egy dolog. Beszúrhatnátok pár képet ide, ami miatt sikerült hanyatt esni. Volt, talán még az idén valami film, amiben tényleg szép volt a fényképezés. Meg is jegyeztem itt, a topikban, és mások is mondták. Sajna nem ugrik be, hogy mi volt az a film, így ez most nem releváns info.

Új hozzászólás Aktív témák