Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    válasz Viszlát #113745 üzenetére

    tudtam h ezt is fogjátok irni, de nem, nem értesz. nem a többi szuperhős-mozival, vagy a nekem szintén semmitérő star wars vagy mittudomén, egy majmok bolygójával akarom szembeállitani vagy mérlegre tenni, isten ments. mind hülyeség, meg popcorn meg fikció, persze. de ezekre mind tudok magyarázatot adni, hogy miért csinálnak belőlük folytatást, meg újabb és újabb két órákat. igény van rájuk, múltjuk van, rajongótáboruk van stb, elfogadom, teritéken voltak, vannak. de ez nekem más. tudom, h szerepelt a pókember évtizedes történetében egy ilyen akármi lény, de azt hiszem, nagyjából ezzel ki is merült.
    ha megnézi ezt a filmelőzetest valaki, mit lát benne a mérhetetlen erőszakon, agreszión és undormányon túl vajon? mit lehet ebből kinézni, ami arra késztet egy józan gondolkodású halandót, hogy bemenjen rá egy moziba és végignézze?
    de tényleg, most tom hardy-n túl, mert ő jó szinész, nem vele van bajom és nem is rá gondolok.
    valaki adjon racionális magyarázatot, miért kell ez nekünk? azért, mert már ennyire nem képesek semmi újat kitalálni?? fogják tom hardyt, belényomnak egy adag manipulált gént, lesz belőle egy ilyen undoritó akármi ami felülkerekedik rajta és elkezd tombolni a városban. kész, ennyi a film, lehet menni rá a moziba?.. ezt a dramaturgot is eljátszották százszor már, de nekem ez már tényleg a legalja. godzilla, king kong, vagy épp thanos még oké, lehet róluk beszélni, van múltjuk, van körtés. de ez..ez a szar, szenny?? erre már tényleg csak fateromat tudom idézni, hogy az igazi amerikai mocsok

Új hozzászólás Aktív témák