Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz lezso6 #118565 üzenetére

    Az Oscar-ra inkább nem is írok semmit. Egészségükre! :)

    Viszont érdekes, amit a BlacKkKlansman-ról írsz. Nálam az nagyon elhasalt. 5-6-nál többet tuti nem adnék rá, de ebben is legalább 1-2 pont a szép fényképezés, a díszletek, meg a zenék. Azt hittem, kicsit olyan lesz, mint az I, Tonya. De sajnos egy lassú, erőltetett propaganda film lett, szerintem.

    A Green Book-ra és a Vice-ra nagyon kíváncsi vagyok én is. Szerintem mindkettőből mozi lesz.

    Ja, tegnap megvolt az Alita is (bár nagyon nem volt tervben). Most komolyan, ennek a filmnek nem biztos a második része? Akkor hogy lehet így abbahagyni? Sztoriban elég kiszámítható és klisés, a párbeszédek néhol kicsit kínosak, de a világ, amit mutattak, vagy inkább elkezdtek megmutatni, az nagyon tetszett. A díszletek és a CGI is szuper. A kiscsaj azt hittem, idegesíteni fog, de inkább aranyos volt.

    A CC Savaria meg rohad szét ezerrel, de ezzel gondolom nem mondtam újat. És 1500 forintot elkérnek egy 2D-s vetítésért. :(((

    Nem mintha annyira durva lenne a film, de azért volt pár keményebb jelenet, meg szöveg benne, és ott a 16-os karika a filmen is, meg előtte az előzeteseken is, ennek ellenére simán végignézte pár 6-7 éves kölök a vetítést. :(( De ezt is már sokszor kitárgyaltuk.

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák