Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    Na, megnéztem a Godzilla - King of Monsterst, ez eléggé brutál volt. Végig állt a szőr a hátamon, annyira jók voltak a monsztás jelenetek, rendesen sikerült érzékeltetni a méreteket, és ez már félsiker.

    A hangok nagyon jók voltak, és a zenei aláfestés is passzolt. A kiscsaj a Stranger Thingsből jól hozta a karaktert, jellemzően olyan az arca, akire odafigyelsz.
    A többiek szerintem felejthetőek, és ahogyan Tibiajax már említette, itt a titánok a főszereplők.
    Fogalmam sincs, miért nem kaijuk ebben a filmben, biztos jogi dolgok miatt.

    Ami a legnagyobb problémám volt a filmmel, hogy az összecsapások túlnyomó többsége, vagy éjszaka játszódik, vagy tenger alatt, vagy mindegy, de sötét van, és hiányoztak az apró, finom részletek.
    A 3D teljesen felejtős. Nem az, hogy nem jó, csak a túlnyomórészt sötétebb jelenetek sokasága miatt, nem jön át rendesen, így abszolút elhanyagolható a jelentősége. 2D IMAX bőven elég, ha van olyan.

    erősen spoileres vélemény:

    Mothra önfeláldozását kicsit sajnálom, hogy nem volt eléggé kidolgozva, és kicsit úgy érzem, hogy súlytalan maradt. Szerintem kicsit el volt nagyolva a karaktere, többet érdemelt volna, hisz mégis csak királynő.
    Vele szembe volt Rodan, akinek azért voltak jó megmozdulásai, és elég erősnek tűnt. Én furcsálltam is, hogy nem győzőtt Mothraval szemben, de nézzük el a happy end érdekében.

    Ghidorah és Godzilla, a két király, voltaképp róluk szólt a film, és rendesen meg is kapták a játékidők, a legnagyobb örömömre, amiben nem aprózták el az összecsapásokat. Gidorah szerintem brutálul néz ki, míg Godzilla kicsit dagi, olyan kis nyomitestű XD Jó is hogy kapott lehellet tuningot, mert az apró kis kezeivel, sokra nem ment volna Gidorah ellen, ha le kell karatézni ;] Na de azért még így is badass volt, természetesen.

    Én mindenkinek merem ajánlani a filmet, aki jó popcorn mozira vágyik, nem akar előzmény történetek után kutakodni, és szereti a látványfilmeket. Családi mozinak is kiváló. Vér és erőszak nyilvánvaló módon, vagy naturális megjelenítésben nincs benne, így akár 12 éves kortól is nézhető. Ha pl szereted Hulkot zúzás közben, és a trafók is bejöttek, akkor tetszeni fog ez is.
    Sokkal, de sokkal jobb, mint az előző rész, én várom a következőt is.

    #értékelés

    [ Módosította: vond ]

Új hozzászólás Aktív témák