Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz lezso6 #164719 üzenetére

    (bonusz: linkek ertekelesek itt a topikon belul tolem, ha bovebbet akarsz)

    Irreversible [link] egyszerre zseniális és borderline nézhetetlen. Baráti körben mai napig emlegetjük, a "vörös" / "aluljáró" jelenet miatt. Climax [link] sokkal nézhetőbb (ld az előző kommentben a beszerkesztett Sangria videoklippet, ha imádod az elektronikus zenét akkor azzal a kontextussal még jobb). Gyakorlatilag a Vortex [link] , ami talán a legkiforrottabb filmje, viszont az meg a megöregedésről és elmúlásról szól, viszont ha pl Haneket szereted (és bírod a drámát), akkor ajánlott. Az Enter the Void egy LSD trip szintjén követhetetlen és legalább fél órával hosszabb a kelleténél, a Seul contra tous [link] iszonyatosan nyers, a Love [link] szuper lehetne, ha nem nagytotálban mutatott szexjelenetekkel mesélné a sztorit. Lux Aeterna még a backlogon van.

    Barbie fent a backlogomon, csak hetek óta nincs időm leülni filmezni, aztán lehet nem mobilról a futópadon akarnám megnézni.

    Nem biztos egyébként szándékosan értelmezte félre, pl mai szemmel nekem a legelső Police Academy nekem nem volt vicces, viszont az utolsó fél óra gyakorlatilag reálisan bármikor átmehetett volna lincselésbe. Vagy az Indiana Jones and the Temple of Doom, ahol a majomagyvelős nagyjelenet ami kb a legjobban öregedett. Annak ellenére, hogy kb legendásan kiakasztott mindenkit újkorában.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák