Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz proci985 #164778 üzenetére

    Igen, a hogyanja kontextus, de az 5000 metatörténet közül is ki kell választani a megfelelőt. Persze végülis lehet azt is mondani, hogy mindegy melyiket választod, lehetséges belőle releváns mesterművet készíteni, bár ebben annyira nem vagyok biztos.

    A Mátrix mondjuk tényleg nagyon jól összelopkodott film. Ghost in the Shell, Dark City meg kb bármilyen random kungfu verekedős film, hogy új példát mondjak. Itt tényleg tökéletesen integráltak sok mindent.

    A Mátrixszal, mint trilógiával az a problémám, mint rengeteg zenészámmal: marhajó az eleje, aztán sajnos elkezdődik a szám. :D Nem tudom rajtam kívül szokott-e ilyet érezni bárki, de nekem ez nagyon sokszor visszatérő toposz. A Mátrix többi része számomra kb a Mátrix világban játszódó gagyi akciófilm, halovány árnyéka az eredetinek, dinamika nélkül. Mert nincs bennük katarzis, nekem túl közhelyes, kiszámítható, nem világít rá semmire, nem gondolkodtat el. Ennek ellenére, ha megnézem az elsőt, akkor a folytatásokat is, valószínűleg hasonló okból, amiért a Roland Emmerich filmeket szoktam, egyfajta katasztrófa-turizmus. :))

    [ Szerkesztve ]

    A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

Új hozzászólás Aktív témák