Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Mivel már töbször hangoztattam itt, hogy mennyire utálom és hülyeségnek tartom a szuperhősös/képregényes filmeket. A tisztesség megkívánja, hogy bevalljam. Megnéztem a Thor - The Dark World-öt. És tetszett, marha jót szórakoztam! :) Sikerült tényleg kikapcsolnom és élvezni a filmet, és korábban pont erről vitáztam itt többekkel. Úgy, hogy arra sem emlékszem, hogy miről szólt az első rész.
    Persze vannak negatívumok ami mellett nem tudok elmenni.:
    -Az oké, hogy vannak a DarkElfek, és sötétségbe akarják taszítani az mindenséget. De méééééé'?! Miért akarják? Fény érzékenyek vagy mi a tököm? Ez nem nagyon van megmagyarázva.
    -Natalie Portman-t mekkora hülye indokkal, "erőlteik" bele a történetbe? Pont őt "szállja" meg az éter. Persze.

    És a legfontosabb, ezt a filmet kicsit elcímezték? Thor? Az ki? Mit csinált a filmben? Ennek a filmnek Loki címet kellett volna adni. Ami egyben az egyik legnagyobb pozitívum is. Az a figura nagyon jó, Tom Hiddleston pedig mindenkit lemos a vászonról. Kicsit szerintem ezért a rendező a felelős, neki kellett volna ezt észrevenni, mert nagyon elbillen a film, és szinte csak Loki-ra emlékszem belőle :)
    Ami miatt még talán ennyire tetszett, az az univerzum. Ez a fantasy-scifi világ nagyon bejött nekem, és kellően kidolgozott is.

    Tudom, hogy nagyon le vagyok maradva, de amilyen viszonyban állok a képregényfilmekkel, csoda, hogy megnéztem. Ellenben egy IronMan, Amerika Kapitány, az teljesen ki van lőve, azokat még mindig nevetségesnek tartom.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák