Új hozzászólás Aktív témák

  • devil-k

    nagyúr

    Suicide Squad - Öngyilkos osztag
    Suicide Squad

    4/10

    Egy újabb mélyrepülés a nagy Hollywood-tól. Bár azt is kijelenthetném, hogy ez a film méltatlan ahhoz képest, ahonnan annak idején a Sötét lovag is jött. DC! Eddig azt hittem, hogy ez a név fémjelzi a minőséget valamilyen szinten, tévedtem. Bár azt továbbra is fenntartom, hogy a Batman vs. Superman nagyon nagyon jó hangulatot hozott magával.

    Úgy tudnám jellemezni a filmet, mint egy kirakót, aminek nem minden darabja illeszkedik könnyedén a másikhoz, s ezáltal erőszakkal akarják egymáshoz illeszteni a részeket. Ennek eredménye az, hogy a kirakó sosem fog összeállni, illetve egyes darabkák megsínylik ezt az egészet. Amit nagyon hiányoltam a filmből, az nem volt más, mint a hangulat, aminek magával kellett volna ragadnia. Egyszerűen leb@asztak a történet közepébe. behívták a szuper-isten-ajj-jajjj-metahumán fenegyerekeket és el kellett volna ájulnom. El is ájultam, hogy hogy lehet ilyen trágya filmet összehozni. Rengeteg kicsapongás, mintha nem is egy filmet néztünk volna. (Közben utánaolvastam, hogy a Warner Bros nagyurak annyira sötétnek találták az egész alkotást, hogy újra kellett vágni az egészet). Bár maradt volna olyan sötét az egész, mint eredetileg, akkor elérték volna azt a hatást, amit kellett volna...

    Kissé olyan az egész, mint a filmzene a film alatt. Berakták a legfülbemászóbb muzsikákat egy pár hosszabb másodpercre, aztán vége, ismét "csend". Kb. ezt éreztem a karakterek kapcsán is. Berakják a legjobb/legvadabb/legérdekesebb figurákat, de a kidolgozásukkal, történetükkel nem nagyon foglalkoztak igazán, kivéve a "csókosokkal". A legszórakoztatóbb figura Harley Quinn volt, ő valahogy levett mindenkit a lábáról. Szót tudott érteni mindenkivel.

    Nem volt rossz Joker sem, tetszett is, de valahogy nem éreztem rajta, hogy ő most az az ember lenne, akitől összecsinálnám magam. Nyilván nem lehetett és nem is akarták a Heath Ledger féle Jokert leutánozni, szerencsére. Őt nem is tudtam volna elképzelni ebbe a komédiába. Joel Kinnaman pedig csak egyszerűen rohadt szánalmas volt...

    David Ayer rendezőhöz is méltatlan ez a film. Eddig olyan jó alkotásai voltak, erre beállt a sorba ő is és elkezdett trágyával foglalkozni... A blockbusterek ócskasága ez a film. Nem is tudom, hogy tudnak évről évre ennyi embert behülyíteni ezzel a sok ócska mozival... Ez már csak pénz, semmi más. Nincs igazi filmérték.

    Sajnos, csak szinkronos 3D-be tudtuk megnézni... Az is inkább no comment kategória, főleg a 3D. Abszolút értelmetlen.

    [ Szerkesztve ]

    - mozi bolondéria -

Új hozzászólás Aktív témák