Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz [CS]Blade2 #98997 üzenetére

    Ez mind csak feltételezés. Nem értem miért lovagol mindenki azon, hogy Luke átáll. Hogy állna már át?! Már csak azért is butaság mert a Disney nem fogja magára haragítani az egész saga rajongótáborát, hogy az egyik legnagyobb karakter teljes eddigi személyiségét, legendáját a földbe tiporja egy ilyen gyermeteg lépéssel. Szó sincs erről. Itt kérem szépen szinte biztos, hogy a Whill(ek) krónikákról lesz szó, már a Rogue One-ban is említették.
    Elméletek alapján nem értem miért kell temetni a 8. részt, vagy az egész Disney féle Star Wars-ot.
    Szóval most írtál egy csomó mindent feltételezések alapján. Értem én, hogy mindenki nézi/olvassa a teóriákat. De néha nem ártana leülni és átgondolni ezeket. Akkor elég hamar kiderül mi - miért nem működne, vagy a Disney miért nem lépné meg őket. Rey származása.. Rey pedig se nem Skywalker, se nem Solo. Rey Palpatine lesz, ez a legéletképesebb elmélet, én is ezt gondolom.

    "történet garantáltan valami rém egyszerű lesz, mert a 4 éves korosztálynak is értenie kell" Ilyet meg ne írjál addig amíg te sem érted az eddigi sztorit. És egyáltalán nem látod át. A VII rész tényleg nem kiemelkedő. De a Disney tökéletesen elkezdte újra bemutatni a mostani korosztálynak a Star Wars univerzumot. Erre kellett az a rész. A régi rajongók miatt tisztelettel bánnak a régi szereplőkkel, ezzel együtt szépen elkezdték kivezetni őket a sztoriból, és helyébe elkezdték felépíteni az új karaktereket.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák