Új hozzászólás Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    válasz emiki6 #99031 üzenetére

    Sosem tudom eldönteni, hogy túlméretezett egó vagy csak szimpla dilettánság áll egy-egy ilyen kérdés feltevése mögött (klikkvadászat biztosan nem, ki merne ilyet feltételezni erről az úriemberről). Mint amikor nem a kedvenc focicsapat nyer és röpködnek a "nem érdemelték meg" vélemények, miközben tökegyszerű szabály alapján dől el a győztes. Ugyanígy bármilyen szavazásnál is, akire többen szavaznak, azé a díj/parlament/akármi, az érdem kérdésébe pedig csak azoknak van bármilyen beleszólásuk, akik jogosultak szavazni.

    Aztán persze van egy másik lehetőség is, hogy emberünk nem beszélni magyar és igazából arra gondol, hogy ha valamilyen csoda folytán ő maga is akadémiai taggá válna és szavazhatna akkor ő miként szavazott volna, de ennyi erővel arról is beszélhetne, hogy az első Marsi kolonizáció tagjaként miről fog beszélgetni Putyinnal egy végiggolfozott délutánt követően, a mesterséges tenger partján ücsörögve és hideg sört szürcsölgetve. Bár belegondolva utóbbira nagyobb esély van.

    Meg kéne érteni, hogy a megérdemelte kérdés akkor eldőlt amikor az akadémiai szavazás lezárult, az meg a kutyát nem érdekli, hogy ő kívülállóként mit gondol. Lehetne persze arról is beszélni, hogy kinek tetszett kinek nem és miért, de az nyilván olyan snassz...

    [ Szerkesztve ]

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Új hozzászólás Aktív témák