Új hozzászólás Aktív témák

  • Sys85

    veterán

    válasz petyus_ #34094 üzenetére

    Hivatalosan a legtöbb androidos fejegység nem támogatja az AA-t ha amiatt kéne,azt is külsős appal és adapterrel oldja meg a legtöbb gyártó,de a stabilitás és a megbízhatóság kérdéses.
    Plusz a legtöbbnél bukod a gyári kihangosítót (ha van benne),saját mikrofont adnak,aminek a minősége is változó,plusz azt valahova el is kell dugni,tehát kábelezni is kell.
    Nagy gyártóknak (Alpine,Sony,Kenwood) vannak AA/Carplay komptibilis eszközei,azok megbízhatóan működnek,de áruk is van,plusz kell venni azokhoz gyári kormánytáv adaptert.

    Ha önállóan is működni képes androidos fej kéne,amin önállóan fut mondjuk a navi online is,ahhoz 4G képes fej kellene (hozzá másik sim/multisim)amikből a megbízhatóbb típusok szintén nem olcsók.
    Ezekkel a 20-30-40ezres droidos csodákkal én nem erölködnék,sokszor több vele bosszúság,mint az öröm.

    Viszont akármit is vesztek,ahhoz még hozzájön a beépítő keret is,ami szintén nem 2doboz cigi ára.Persze vannak a típusba való fejek amik gyárilag ilyenbe vannak szerelve.
    Jobbára kínai barátaink gyártanak mindenféle fejet,de a jobbaknak húzós az ára.

    Alin nézz körül (áfával és vámmal számolj ha nem eu raktárból jönne).

    Focusba én is sokat gondolkodtam,de a használható verziókkal mindig olyan összeg jött ki a végére,amire azt mondtam inkább hagyjuk,annyit nem ér meg.
    Jó lesz a teló a műszerfalon nekem.

    Esetleg annak kéne utánanézni,hogy maga a fej (gondolom a nagy LCD-s Sync fej) amúgy tudná e,mert lehet egy szoftver frissítés és egy gyári aa/carplay-es usb csati megoldaná a problémát.
    Ha kis lcd-s,akkor nem opció a fenti.
    Esetleg Ebay-en körbenézhetsz egy újabb aa/carplay-es Sync 3-s fejegység után,de ez sem lesz olcsó,viszont kevesebb vele a szívás.

    [ Szerkesztve ]

    #Honda Hornet 600 CB600FA PC41#Ford Focus Mk3#

Új hozzászólás Aktív témák