Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz zaskar #30273 üzenetére

    Néha látok én is futókat vibramban (vagy hasonlóban), illetve kisebb, helyi jellegű versenyeken (5-10k, HM) mindig megjelenik egy-két csóka, akik mezítláb tolják. Ha engem kérdeztek, a műfaj totális félreértelmezése aszfalton mezítláb futni, de ők tudják. Ennél már csak a hátrafelé futók viccesebbek. Némelyik gyorsabban tolja le a távot hátrafelé, mint én előre. A harmadik kategória a jelmezes indulók, de ez már nagyon off.

    Ja, strava-garmin szinkronizáció kész, ~50 km difit látok a totálban, de én meg nem keresem, honnét adódik (idei év totálban stimmel, szóval valahonnét tavalyról). Közben azon gondolkodtam, hogy jó dolog ez a tüptürüpp, de igazából már nem lesz rá szükség, mert alapból jól szinkronizálja az aktuális futásokat egymás között a garmin és a strava, csak a strava profil létrehozásakor, és a két profil összekapcsolásakor csak 90 napra visszamenőleg húzta át az adatokat, szóval az annál korábbiakat kellett csak egyszer leszinkronizálni.

    Strava amúgy egyre jobban tetszik, még így ingyenes verzióban is. Néhány helyen kicsit fészbukosan össze-vissza, szóval némi ergonómiai ráncfelvarrás ráférne, de alapvetően ügyes szerkezet. Annyit vettem még észre, hogy végig kellett pörgetnem a régi futásokat (nem kellett belekattintani, csak átgurulni fölötte, hogy beolvassa), hogy kiszedje belőle az 5-10-15-16-20-21k szakaszokat, illetve pb-ket. Néhány dolgot még nehezen találok benne, de alapvetően minden megvan. annyi, hogy a garmin connect azért szebb, meg felhasználóbarátabb, és végülis ugyanezt tudja, csak kevesebben használják (illetve a szociális funkciói a stravának talán épp ezért erősebbek).

    Amúgy megvan a 4/31, km-ben 50/300-nál tartok. Kéne csinálni egy 'adventi naptárat', minden naphoz belepakolni vagy egy garminos összefoglalót, vagy egy aznapi szelfikét.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák