Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz Danika256 #31456 üzenetére

    Pesti vagy? Akad pár komolyabb betétkészítő (pl. Lábászat, Salus), olyan is, ahol kimondottan futókkal-sportolókkal is foglalkoznak, így pl. a bemérés része egy futópados teszt is. (ha jól tudom, pár nagyobb városban is van ilyen, pl. Szegeden, talán a Nyúlcipőben)
    Pesten több ilyen is van. Én a PodiArt-ban voltam, elégedett voltam velük, de persze akad még hasonló cég, talán még jobb is. Hozzám ez volt közel és a 7.00-s nyitás, hogy meló előtt el tudtam intézni, nekem nagy segítség volt.
    Lényeg, hogy a specializált helyeken nem csupán hagyományos talpbetét készíttethető (a mindennapi használatra), de kimondottan futáshoz való betét is.

    Én megelégedtem annyival, hogy a munkahelyi cipőmben ilyen betét van (heti 5x8 órát) és stabil futócipőre váltottam, de én nem is vagyok egy futógép. Viszont a beméretést mindenképp javaslom és ahogy a Kollégák is mondják, minél előbb, annál jobb.

    Nem lennék meglepődve, ha kiderülne, hogy valójában bokasüllyedésed van. Ami persze javarészt azonos a lúdtalppal (legalábbis sztk-s ortópédus szemmel feltétlen - elnézést az általánosításért), de azért mégsem ugyanaz :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák