Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz tomcica #51996 üzenetére

    Kérni kellett volna 5-10 pénzt egy oltásért, akkor egyből tömött sorokban állnának az emberek. Így, hogy még utánad is dobják mindenki megkérdi magában, hogy mégis mi lehet benne, amit annyira akarnak, hogy beadasd magadnak.
    Amúgy én nem értem mi ez a nagy Pfizer fanatizmus. Ha valaminél van esély az ismeretlen mellékhatásokra az biztosan az mRNS vakcinák. Én ha választhattam volna Pfizer helyett inkább Szputnyikot adatok.

    A kávé és a csoki már itt is ótvar szar és minden évben egyre szarabb. A rendszerváltás körül még a Snikers, Mars, Twix egész ehető volt, mostanra égetett cukor az összes. Én belga csoki pasztillát szoktam venni, és olvasztott csokit keverek magokkal, az egész jól szokott sikerülni. Kicsit hajaz a hajdanán volt piros mogyorósra, talán még jobb is annál egy fokkal, mert a magok dominálnak, és csokiból csak egy vékony réteget teszek rá. Amúgy a gyenge minőség az úgy megvan minden bolti élelmiszernél. Ha a felső kategóriásakat veszed kb. dupla áron ugyanabból, akkor jutsz el valami használhatóig, de annál már egy fokkal jobbat kapsz termelői piacon hasonló áron.

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák