Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz zolikaDB #53082 üzenetére

    Eddig az a benyomásom, hogy a Xiaomi termékek annyira nem jók, de csak az alapján, amit 1-2 embertől hallottam, lehet azóta fejlesztettek.

    A pulzust viszonyítani kellene valamihez. Ha nem tudod mennyi a maximum és a nyugalmi pulzus, akkor nem fogod tudni kiszámolni, hogy hol van az anaerob küszöb. Ha ezzel becsülöm [link], akkor nálad olyan 184 lehet a max pulzus, 60 a nyugalmi, és 160 körül van az anaerob küszöb, azért sípol a cucc, hogy besavasodsz. Ezt érezni is lehet, mert kapkodsz a levegőért, és az izmaid is kínlódnak, esetleg fájnak is utána. Persze lehetnek egyedi eltérések, és elképzelhető, hogy nálad magasabban van az anaerob küszöb, mert ezek a képletek azért elég óvatosak, de a lényegen nem változtat. Jó lenne 160 alatt maradni, amíg kiépül az alapod, sőt igazából 150 alatt lenne az igazi. Szóval szerintem lassíts egy kicsit, ha lehetséges, vagy legalább próbáld tartani ugyanezt a tempót, hátha később javul a pulzusod, és bemegy 160 alá.

    Futás előtt közvetlenül ne egyél, max egy műzli szeletet vagy ilyesmit. Ha sokat eszel, akkor felkavarja a gyomrod. Nagyobb étkezés előtte 2-3 órával. Utána lehet enni. Ha fogyni akarsz, akkor kevesebb zsírosat, több keményítőset egyél.

    [ Szerkesztve ]

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák