Új hozzászólás Aktív témák

  • #64052736

    törölt tag

    Pepe is szintet lépett ismét. Érzem, hogy fejlődtem, egyre jobban regenerálódok. A tegnapi 15 után ma nyomtam egy 17-et.
    Ami mostanában feltűnt, hogy a pulzus mellett a levegővétel is beesett igencsak a nagyobb tempók után. Eddig tovább kapkodtam a levegőt miután vissza álltam a kigyorsításból. A tempós 350m végén sem szedem már olyan gyorsan, miután megállok a lámpánál. Lehet, hogy összefügg az érhálózattal is? Egyre több ér jelenik meg a lábaimon, már hátul is. Lassan vízrajz térkép leszek.
    A lábfejen futást nyomattam ma is egy darabig, mint tegnap, a talpam alig ért le. Már a vádlim sem érzi meg, mint régebben. Észrevettem, hogy emiatt pattogósabb lett a futásom. Tudom nem helyes így futni, de néha ilyet is beleépítek, mert nincs ugrókötelem. Gondoltam hasznos lehet ez a módszer is. Meg egy előnye van még: jobban tompít az aszfalton.
    Tegnap a rövidebben az általad leírtakat követtem:
    tempócska 80-85% pulzus, 20 perccel kezdesz növeled fel szépen (+ bemelegítés/kifutás, és amíg rövid a tempó, addig mehet előtte laza km gyűjtés is)
    Ma a 17-nél már visszább vettem és amit mondtál betartottam. Mielőtt elkezdtem volna jobban fáradni hazaindultam, tehát rövidítettem. Kezdem beosztani az erőmet. :K

Új hozzászólás Aktív témák