Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz Napfénysüti #87220 üzenetére

    Szerintem pl. a Hoka Mach 5 jó lenne neked. Nyúlcipőboltos akcióban 37 ezer pénz [link]. Vagy Saucony Kinvara 13 [link], ez 30K, bár már eléggé mérethiányos. Ezek alacsonyabb és klasszikus építésű pörgősebb cipők. Szerintem egyelőre a pebaxos, plate-es, magasabb cipőket még hagyagold (Saucony Speed pl.). Instabilak lehetnek, és igazán csak erősebb tempónál jön ki az előnyük.

    Amúgy a titkos favoritom a vázolt célra a Saucony Triumph 20 lenne. 90 euró körül megy sportsshoeson. Ezen időnként ráadásul lehet faragni 10-15%-ot. Bár max. cushionnek van besorolva, de saját tapasztalatom alapján kiválóan fel lehet pörgetni, tök sok élet van a pwrrun+ habban, könnyebb, mint a hasonló cipők, kellő stabilitással is rendelkezik, tehát picit nagyobb tömeget is lehet benne biztonsággal mozgatni tempósabban.
    De ha egyben keresel tempóra, hosszabb intervallokhoz, illetve rövid felkapásokhoz, résztávokhoz cipőt, akkor inkább a Mach 5 vagy Kinvara 13/14.

    Adidasnál is szét lehet nézni, Boston vagy adios ilyen célre teljesen jó, előbbiből a 11-es vagy 12-es, utóbbiból 7-es vagy 8-as. Inkább talán a Boston passzolna neked. Adios egész baráti alapáron is, Boston már kicsit húzósabb, de a lassan kifutó 11-es széria akciós kb. mindenhol. Szét kell nézzek, most melyik hol a legolcsóbb, mert ezeket nem szoktam figyelni.

Új hozzászólás Aktív témák