Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    Zsúfolt hetem (hónapom) volt, kevés mozgásra volt időm. Szerdán épp csak belefért egy 10km-es morzsolás, tegnap szintén sietősre kellett vennem, így igyekeztem egy tempósabb tizest kifutni.
    Sajnos a combhajlítóm nem az igazi, folyamatosan jelezte, hogy Ő nem hajlandó nagyobb sebességre váltani, lassan de biztosan visszalassultam. A végét még megfutottam, de azt is csak dühből, mert előttem szerencsétlenkedett egy bkv busz, és előbb kizökkentett, majd meg is kellett állnom miatta. Skandallum :)

    Mára pedig hosszú futást terveztem. Két hét kihagyás után, épp két hete kezdtem újra futni, látni akartam, hol tartok, hat héttel a maraton előtt.
    Jobban ment, mint gondoltam, rosszabbul, mint reméltem. Látszik a kihagyás is, a konstans kialvatlanság is - és valószínűleg az előző napi tempósabb futás sem segített.
    25-26km-nél kezdett elmászni a pulzusom, folyamatosan lassultam, hogy zónában (Z2) tudjak maradni. 31km-nél elengedtem a kontrollt, mert túlságosan lelassultam, és 5:50-en belülre kellett kerülnünk, hogy futóbarátom is tartani tudja az edzéstervét.
    1l vizet elszürcsölgettem, egy sótabletta (kb. 15km-nél), és egy datolyaszelet (22km-nél) ment be. Remek lehetőség volt gyakorolni a futás közbeni frissítést (ebben semmi tapasztalatom). Plusz egy szelettel, plusz egy (vagy víz helyett még egy) ISO itallal, és némileg több alvással simán kifutom a maratont, bár ez mára nem volt célkitűzés.

    Most aztán fáj mindenhol IS :)

    Tegnapi


    Mai


Új hozzászólás Aktív témák