Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    Most mar tudok tapasztalatot mondani a PS4 -ekrol. Eloszor is kiderult, hogy hatul nem PS4 van, hanem PS4 S. Ma felnipucolas kozben vettem eszre. A ket elso az PS4, made in Spain, a ket hatso pedig gyanus volt, mert made in France. Akkor neztem, eddig valahogy elkerulte a figyelmemet az S betu a vegen.
    Visszaneztem az emaileket, hatha en rendeltem rosszul, de nem. A konfirmacioban kaptam egy kiszallitas elotti ertesitot, es ott volt egy notice, megpedig, a sima PS4 -bol nem tudnak hozni, ezert ha belegyezek, akkor PS4 S -t kuldenek helyette. Nyugodjak meg, ugyan az a minta, csak jobb gumi, mas keverek.(dragabb is volt £30 -al listaban) En erre nem valaszoltam, Ok meg gondolom lesz ami lesz alapon elkuldtek. :)

    A gumikrol pedig. Szarazon kegyetlen, esoben/nedves uton brutal(eddigi legjobb), veszfekezeskor sincs ABS, nem bizonytalan az auto.(kb. 270 -rol satuval probaltam sajnos). Komfort az rendben van, foleg RFT utan, de nem olyan kenyelmes, mint az SC6 volt. Negativ, hogy nem egy csondes gumi, SC6, PSS -nel kisebb volt a menetzaj. Es szerintem egy kicsit tobbet is fogyaszt az auto, amiota felkerultek. :U
    Kb. ennyi, ha a kopas teren nem bukik el, akkor elegedett leszek.

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák