Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwm3
tag
válasz jézusom #29404 üzenetére
Bocsánat, nem tudtam, hogy alapból nem alakítja linkké
Így már elvileg jó lesz
https://www.tp-link.com/hu/home-networking/powerline/tl-pa7017p-kit/De értem, utánanézek a POE dolognak, köszi a segítséget!
-
Lokii
aktív tag
Amúgy lehet rossz topik, de érdemes lehet kamerás gépet építeni mint régen vagy NVR célszerűbb vagy gyakorlatilag mindegy? Régen volt kamerás gép Tökjó volt .
Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926 steam barát kód 112529047
-
jézusom
addikt
Lehet építeni, ha szopni akarsz. Vannak kis pc-k nem tudom mennyi a teljesítményük, így hogy több 4k videot kellene rögzíteni, meg közben kiszolgálni egykét nézőt realtime, esetleg közben vissza nézni. De szerintem minimum egy kilo az ára. Rendes atx pcről ne is beszéljünk, ha csak nem azzal akarsz fűteni.
-
jézusom
addikt
-
Noxy
veterán
válasz jézusom #29411 üzenetére
Nem vagyok itt topik "lakó", meg véletlenül sem akarok ebben okoskodni.
Csak a kamera nyűgöm miatt maradt bent nálam ez a topik, oszt közben rákattintok.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
kunberci
senior tag
-
kunberci
senior tag
Szia!
Nagyon kedves fórumtársunk (hevepapa) használ wigi kamerákat, már nem fórumozik itt velünk, de nagyon segítőkész, priviben megkeresheted.
Ajánlás:
[link] [link] 4MP (Fixed focal lens (2.8 mm / 4 mm / 6 mm)[link] [link] 4MP (Fixed focal lens (2.8 mm / 4 mm / 6 mm)
Lencseméretre a megfelelőt érdemes választani (összefoglaló).
Üzleti széria, 3 év garancia. -
fecske13
tag
válasz Forza_JUVE #29397 üzenetére
Bejelentkezés után elindítod az élő kép lejátszást?
"Az a lényeg, egészség legyen, meg kerozin a repcsibe."
-
Forza_JUVE
aktív tag
-
vacs
Topikgazda
válasz Forza_JUVE #29425 üzenetére
"De azóta már kipróbáltam androidos mobilon Chromeban, ugyanaz van."
Soha nem is fog így működni!Használd pc-n az ivms4200-at!
(^)(>.<)(^)
-
kunberci
senior tag
-
odipapa
senior tag
Sziasztok,
TP-link Tapo hogy rögzít SD-re? Folyamatosan vesz mindent vagy be lehet állítani, hogy csak akkor rögzítsen, ha pl személyt érzékel? -
Noxy
veterán
válasz odipapa #29429 üzenetére
Azt rögzíti, amire bekapcsolod az észlelés. Mozgás, személy, gépjármű határ átl.., stb.. (pluszban még kb 50- 60 mp-ig a semmit.) Tapo felhőben átlag 15-30 mp, ami mindenre elég. SD kártyára az átlag 70-80 mp.
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Forza_JUVE
aktív tag
Igen, úgy fest, hogy valóban jobb ha feladom a böngészőben való nézegetést.
A Hikvision oldalán böngésztem a FAQ-okat, és úgy tűnik, az NVR-em elérhető ugyan böngészőből (ami igaz is) ... [kép] , de nincs live view (szintén igaz). [kép]
Aztán a kamerák: enyémek 4MP-esek, és erre vonatkozóan ezt találtam, igaz, ezt csak a "plug-in free" böngészőkre érti, Chrome és Edge ... de oda is van írva, hogy >3MP esetén "failed" vagy fekete képet ad (pedig az nekem szürke )! ... [kép]
Mindegy, akkor marad az iVMS-4200!
Otthon win11-en vmi rohadt .dll baja volt, el se indult, de itt a m.helyen felraktam egy win10-es gépre és megy faszán, bár a kamerák közül egyiket láttam csak, de az is már valami ... nyilván vmi beállítás gond lesz, de ott a fény az alagút végén! -
kunberci
senior tag
"A Reolinket ne keverd ide, az simán megy bármilyen böngészővel plugin nélkül, de a Hikvison nem!"
A Reolink rögzítő (RLN 36, mert most már 9 kamera működik) előtt, Hikvision NVR-t használtam.
DS-7608NI-K1C-t.Ugyan Reolink kamerával használtam, de mondom még egyszer semmilyen program nem lett letöltve hozzá
(az NVR-be levő plugint nem számolva), és volt élőkép, és visszajátszás. Csak IP alapon használtam.
[kép].[ Szerkesztve ]
-
gozso
őstag
válasz Forza_JUVE #29431 üzenetére
Chrome-ból nálam is megy: DS-7608NXI-K1
csak plugin letöltés, futtatás. más mókolás nem kellett[ Szerkesztve ]
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
Jack72
tag
válasz kunberci #29432 üzenetére
Olyan nehéz egy felhasználóbarát szoftvert kifejleszteni? Ez a kérdés természetesen nem neked szól, hanem a gyártónak.
Én felszereltem a kamerákat, utána pár perc alatt beállítottam a rendszert és azóta is hibátlanul működik. Miért kell megnehezíteni a user életét mindenféle túlbonyolított beállításokkal?You're a disease and I'm the cure
-
kunberci
senior tag
válasz Jack72 #29434 üzenetére
Az élet sajnos nem habostorta, meg kell szenvedni mindenért.
Múltkor felvetette egyik fórumtársunk, hogy a Reolink rendszert vagy a kamerákat (már nem emlékszem pontosan), ki kéne venni az ajánlottak közül.Itt meg egy teljesen ellentétes vélemény.
[link].Én ennek ellenére nagyon szerettem a Hikvision rögzítőmet, meg is marad tartalékba.
-
jézusom
addikt
Srácok!
NVR boardon a letöltött h265x videokat mivel lehet megnézni PC-n? ÁtállÍtottam avira a letöltendő videokat, de igy meg elég ótvar, és kellene a minőség, mert esemény volt... Lehet, hogy a 265 is ótvar de azért megnézném. -
vacs
Topikgazda
-
varmi2
nagyúr
válasz kunberci #29438 üzenetére
Mondom, évek óta használom. Van, androidos app, Windows progi, és bármilyen böngészőből Ip címmel belépve működik. Például az androidos appban és a windows progiban, egyszerre látom az èn kamerákat, és a 300km-el arrébb lévő szüleim udvarán lévő kamerákat, minden hokusz pokusz nélkül. Bár nvr nincs nekem, de a synlogy nas tudja rögzíteni a képét 0-24-be, és a mozgást is bejelöli.
[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
jézusom
addikt
Amúgy az ivms4200-al kellene mennie az annke rögzÍtőnek? Az eszközt jozzá adtam, online van zöld pötty, de a video csak karikázik
-
Jack72
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest