- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fototrend
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
kunberci #34430 üzenetére
Kaputelefon most lesz megrendelve: Hikvision DS-KB8113-IME1, a beltéri meg az olcsóbb linuxot futtató (a drágább már android). Szívesen megspóroltam volna, de Dahua, Hikvisionon kivul nem latok alternativakat ha az az igény, hogy mozgassam a kaput és lássam is az utcán aki becsöngetett. Talán lehetett volna Ajax relayt berakni (Ajax hybrid lesz a riasztó) a kapumotorba, és arról mozgatni és külön valami egyszerűbb/olcsóbb kamerás kaputelefon, de akkor külön appot kellett volna nyitogatni a kamera képhez, külön a kapunyitáshoz stb.
A kamerákra a büdzsé jó kérdés, összesen 4 helyen van UTP kiállás a ház körül, gondolom mindegyikre fogunk rakni, hogy lefedje, de ebbe is tanacstalan vagyok, nem tudom, hogy pl 2-3 eleg lenne-e ha egy nagyobb latoszogu kameraval, passz..
Ugy vagyok vele, hogy minnel olcsobb, de ha egyszer ugy adodna, hogy bizonyitekkent szolgaljon a felvetel, akkor persze ne azon muljon, hogy nagyon tre volt a minoseg.
Lakossagi vonalat keresek, tehat gondolom olyan 30k/kamera lesz az ara, de ha 40k -ert sokkal jobb van vagy indokolt a kiadas akkor az is belefer. Nyilvan ilyen 100k/db/kamera mar nem hiszem kellene. -
AssAssynn
addikt
válasz
kunberci #34429 üzenetére
Elején csak kamerát akartam, de elbizonytalanodtam azon, hogy hiába van fullos rendszerem, ha maszkban jönnek, semmit sem ér. Aztán kaptam kölcsön egy Xiaomi kamerát, amit valaki bébiőrnek vett, csak már nem kell. Ez tudja azt, hogy ha mozgást érzékel, akkor a telefonra azonnal jelzést küld, és 360 fokban forgatható. Na, ez nekem pont elég arra, hogy ha riaszt a riasztó, akkor gyorsan ránézek, hogy van-e ténylegesen valami.
9 mp-es felvételeket magától is tud rögzíteni. Illetve van valami előfizetés rajta... gondolom az az, hogy hosszabbat is rögzít, vagy folyton a felhőbe, vagy ilyen. -
-
-
hevepapa
senior tag
válasz
kunberci #34343 üzenetére
Félreértetted.
Az IP66/67 minősítés hiánya a probléma. Ha olyan helyre rakod (eresz alá pl.) ahol nem éri eső, akkor simán lehet használni kültéren is. A supporter fórumon is ezt írják:
"If that's the situation, free from direct sunlight, water, and rain, it "can" be used but not recommended. But pay attention to the parameters of the operating temp and humidity. That matters." -
Lexe
csendes tag
válasz
kunberci #34328 üzenetére
Eddig még nem volt nálam képbe a Reolink de ezek nagyon jónak tűnnek valóban.
Ahogy nézegettem a fórumban linkkelt kalkulátort H264 -től nem kell annyira félnem. A kalkulátor alapján kb. max20% -al kell több hely természetesen 5mpx vs 8mpx.
RLC-520A ~60euro vs RLC-820A ~90euro.
Szerintem nekem bőven elég lesz az 5mpx. (És van feketében ami ritka)
-
Lexe
csendes tag
válasz
kunberci #34326 üzenetére
Sziasztok,
Köszönöm a gyors infókat.
NVR -en én is gondolkodtam de elsőre elvetettem mert rendelkezem Poe switch -el illetve a NAS -sal. A 4 -es license ~75k (2 alapból van a gyári synology -hoz) de örökös és vihető a következő eszközre is. Mondjuk elgondolkodtató, mert pont határon vannak az érvek/ellenérvek.
Amit írtatok Reolink -ből van ajánlott jó ár-érték arányú turret?Köszönöm,
Lexe
-
st6969
őstag
válasz
kunberci #34302 üzenetére
Igen, ki fogom próbálni
Bár, hozzáteszem, tényleg nagyon ritka mind a net kiesés, mind az áramszünet. Mondhatnám akár, hogy szóra sem érdemes. Szomszédom vetette ezt fel, mert felénk van olyan (nem nálunk szerencsére), hogy a kerítésen kívül van a villanyóra szekrény, amit elvileg "bárki" ki tud nyitni, és akkor annyi a felvételnek. De én erre meg azt mondom, ha valaki ennyire "tudatosan" készül betörni, akkor az eleve éjszaka lesz, amikor is a felvétel "minősége" eleve alacsonyabb, meg nyilván lesz maszk, és/vagy bentről viheti az NVR-t is akár, stb.stb...
Én személy szerint, inkább azért szeretem a kamerát, hogy lássam, ki mikor jött, ment, ha valamiért ez fontos, nyaralásnál ad némi biztonságérzetet, na meg, ha valaki kiszúrja, akkor lehet riasztó hatása, legalább annyi, hogy akkor talán inkább eggyel arrébb tör be. Ennél többet nem várok el tőle. -
kunberci
senior tag
válasz
kunberci #34297 üzenetére
"POE-s NVR-nél belső háló van, az NVR oszt IP-t a kameráknak.
Talán csak az lehet a baj, ha az NVR nem kap IP-t, de ezt most
nem tudom, hogy a rögzítést, hogy befolyásolja."Ilyen esetben szerintem nem lehet belső hálón sem elérni az NVR-t,
ezáltal a kamerákat sem. Szerintem csak közvetlenül az NVR-re
kötött monitorral lehet pl: élő képet nézni, vagy csak közvetlenül az
NVR-ről lehet a felvett adást visszanézni, a saját belső hálózatról
nem. -
hevepapa
senior tag
válasz
kunberci #34295 üzenetére
Nálam minden fix IP-n van. Volt amikor valami hiba miatt nem volt ne, de ment a rögzítés.
Viszont: jobban belegondolva: nálam külön router van a szolgáltatós után rakva és minden arról megy. Tehát mégiscsak van abban valami amit mondassz, hogy jó ha van router. Mert ugyebár attól hogy net nincs, még ellátja a belső hálózati funkciókat. Áram persze kell mindennek.
NA... most elbizonytalanodtam. -
hevepapa
senior tag
válasz
kunberci #34293 üzenetére
Ha közvetlenül az NVR-re van kötve (POE) a kamera, akkor lényegtelen hogy van net vagy nincs. Szóval nem kell router. Miért is kellene ilyenkor a router funkció, ha kamera jele direktben megy az NVR-be? Természetesen ha nincs net vagy nem megy a router akkor nem lehet távolról elérni, de a rögzítés megy rendesen.
-
hevepapa
senior tag
válasz
kunberci #34283 üzenetére
Ezt a kérdést lehet boncolgatni napestig. Kinti kamerákat a tető alól ki lehet lövöldözni légpuskával, ha az utcán van az villanyóra szekrény, levágja a lakatot és lenyomja az áramot (neted se lesz hogy felhőbe rögzíts), covid maszkot vesz fel, baseball sapka, kapucni. Szóval ha profi betörő megy akkor gáz van.... ez már csak ilyen műfaj.
De nem hiszem hogy ekkora parát kell ebből csinálni. Olyan ez mint az autóvezetés: ha elindulsz, nem 100%, hogy túléled akár 15 perces utat sem. Kamion benézi az előzést, szevasz tavasz.
Nálam a C220-ak csak akkor vannak kirakva ha hosszabb időre nem vagyunk itthon. Ha bejössz, mire észreveszed hol vannak - hát... már késő rögzítve vagy, akár el is viheted a kamerákat.De esélyesen észre sem veszed hol vannak.
-
AssAssynn
addikt
válasz
kunberci #34253 üzenetére
Az a baj egyre másra gyűlnek a feladatok, ennek értelmében, egyre kevesebb időm van vele foglalkozni. Ezért keresek komplet, plug and play rendszereket. Csak feldobom és működjön. 2-3 kamera elég lesz. Azon az oldalon nem sok találat van 2-3 kamerára.
Bár már azon is agyalok, hogy kell-e nekem wifi, úgy is kábelt kell húzni a kamerákig és úgy is ideiglenes helyen lesznek, akkor már mindegy, ha a lan kábelt húzom oda ki hozzájuk. Persze ezzel ugrik az, hogy a felvételi egység az otthonomban legyen.
A másik, hogy ahogy növekednek az értékek, egyre jobban félek a betöréstől, és attól, hogy ha csuklyában jönnek, akkor hiába lesz a lopásról felvételem, a rendőrség nem fog tudni mit kezdeni velük. Lehet valami komolyabb biztonsági rendszerben kellene gondolkodjak, csak nincs ötletem rá.Gondoltam még valami vérebre... az hangos is és támad is...
-
zseko
veterán
válasz
kunberci #34181 üzenetére
Mondanám, hogy ezt vitatkozd le azzal aki kéri
Van egyébként, csak a minőség kérdéses. PC nem játszik, nincs PC, még a laptop is problémás volt, mert szereztek németből 12e-ért két őskövület fémházas kültéri kamerát, 640x480-as felbontással, amit csak cd-ről, csak pc-ről lehet beállítani, play áruházból már nem letölthető appal... Így a külön rögzítőset már fel se vetem.
Kettő kell, egy a kapukhoz, egy a hátsó kertbe.
Elmondtam neki mik vannak, az elvárás akkor is az, max 30e a kettő. Akkor ilyet kap -
AssAssynn
addikt
válasz
kunberci #34160 üzenetére
Jó, tehát legalább egy 2Tb-os eszköz kell majd, már úgy sincs nagy különbség az 1 és 2 között. 10 nap bőségesen elég. Általában minden nap kijárok oda, max ha elmegyek nyaralni, akkor is rögzítsen.
Különben a rögzítésből mi a jobb, vagy mi az ajánlott? Ha 0-24-ben rögzít, vagy ha csak eseménykor? -
AssAssynn
addikt
válasz
kunberci #34152 üzenetére
Kamerát magasra teszem, azt max leverni tudják. Az NVR-be kell még x TB merevlemez is. Nem tudom mennyi a minimum ajánlott. Azokkal együtt meg inkább 60-80 ezer lesz a vége. Ezért is akarnám az otthon melegébe letenni valahová.
SD-s kártyával is csak az a bajom, hogy ha leütik a kamerát, akkor megsérül és esetleg nem tudok adatot menteni róla. -
AssAssynn
addikt
válasz
kunberci #34150 üzenetére
Falak, tető már van, ázni nem fog. A por ellen tenném dobozba. Külön router nem lesz. A ház nem nagy, úgyhogy a falakra felszerelt kamerákig eljutna a jel. Szolgáltatói eszközt ha lopják nem zavar, de egy százezres saját eszköz ellopása zavarna, főleg, ha még a felvételeket is vinnék.
Ami most még érdekes, hogy milyen net követelménye van ezeknek a kameráknak. A 250/70-es optikai net elég neki, vagy erősebb legyen?
-
AssAssynn
addikt
válasz
kunberci #34148 üzenetére
Hová fog kerülni a szolgáltatói eszköz például?
Azt ledobom valahová, és beleteszem egy karton, vagy műanyag dobozba. Nem a legjobb, de ellesz úgy. Ha útban van, arrébb dobom.
Maszk, stb ellen tudom, hogy nem véd semmi, de ha ehhez buta lenne a betörő, akkor jó lenne, ha rögzítve lenne, és a rendőrség foglalkozna vele, nem dobnák vissza első perctől a nyomozást, ahogy szokták.
-
AssAssynn
addikt
válasz
kunberci #34146 üzenetére
Még nincs internet, de mindenképp akarok, hogy bármikor rájuk tudjak néni. Helyileg nem tudnék kiépíteni IT-s szekrényt, mert még mindenhol száll a por, víz, munkások jönnek-mennek. SD kártyás rögzítés éppen jó lehet... de mi van, ha leverik a kamerát? Akkor gondolom annak annyi, ezért gondoltam erre, hogy neten keresztül rögzíti az otthonomban lévő eszközre.
Erre az árra nekem azért nehéz bármit mondjak, mert ha azt írom, hogy 500 ezrem van rá, akkor tuti, hogy 499 ezres ajánlatokat fogok kapni, holott valószínű nem lenne rá szükség. Ha lehet kapni 15 ezerért olyan kamerát, ami engem kiszolgál, akkor én nem szeretnék 30 ezerért ugyanolyat venni. De nyilván, ha meg azt írom, hogy 50 ezrem van rá, de minimum 75 ezer kellene, azzal se vagyunk beljebb. Ezért írtam, hogy minél olcsóbban akarom kihozni, de úgy, hogy tudja azokat a feltételeket, amiket szeretnék. -
AssAssynn
addikt
válasz
kunberci #34144 üzenetére
Szia.
Nem olvastam el a kérdéssort, de az a vicces, hogy így is minden lényeges kérdésre választ adtam.Fórumos rutin.
1. Hány db kamerát tervezel (kültéri/beltéri)?
"Szerintem 2-3 kamera max elég lesz." "Ami fontos, hogy időjárásálló legyen."
2. Később lesz-e bővítve?
Nem.
3. NVR (rögzítő) kerül-e a rendszerbe, vagy SD kártyára lesz a rögzítés?
"a rögzítést azt valahogy úgy kellene megoldani, hogy helyben, az építkezés miatt nem igen lehetne kiépíteni merevlemezes szekrényt, a szálló por miatt, meg amiatt, hogy azt is könnyen ellopnák persze. Szóval valami olyasmi kellene, hogy interneten keresztül rögzít és az otthonomban lenne egy eszköz amire a rögzített adatok kerülnek."
4. Mekkora területet szeretnél figyelni (hány méterre van a kerítés vagy az utcafront)?
Az én esetemben, ezek nem releváns kérdések. Legalább 10 méterig azért élesen lásson el.
5. Kellenek-e "okos" funkciók (személy/gépjármű felismerés)?
Nem fontos.
6. Külföldi vásárlás szóba jöhet-e (EU raktárból, plusz költség nélkül)?
Csak ha gyorsan megjön.
7. Mennyi pénz lenne a vásárlásra?
"Árkategóriát nem írok, szeretném minél olcsóbban megúszni."
8. Mindig vezetékes rendszert ajánlunk, megfelel vagy WiFi-s kell?
"ne kelljen hozzá internet kábelt húzni, hanem wifi-ről menjen"
9. Egyéb igények (pl forgatható, sim kártyás, napelemes, színes éjjeli kép stb)?
"A kamerakép legyen annyira jó, hogy akár éjszaka, akár nappal látszódjon az illetéktelen behatoló arca rajta. A kameraképet szeretném telefonról vagy gépről néha élőben csekkolni, illetve a rögzítést azt valahogy úgy kellene megoldani, hogy helyben, az építkezés miatt nem igen lehetne kiépíteni merevlemezes szekrényt, a szálló por miatt, meg amiatt, hogy azt is könnyen ellopnák persze. Szóval valami olyasmi kellene, hogy interneten keresztül rögzít és az otthonomban lenne egy eszköz amire a rögzített adatok kerülnek." -
Jack72
aktív tag
válasz
kunberci #34122 üzenetére
Nagydarab és sokat zabál. Nekem NJ van. Ez se biztos, mert kutya ellen is megvan az ellenszer, ha valaki be akar jönni. Gagyi őslakosok félnek tőle, ők nem nagyon próbálkoznak...
Az én kamerámon riasztó is van, karácsony előtt sikerült is egy fenyőfa lopást megakadályozni a kerítés előtti részen, a házunk előtt. -
Jack72
aktív tag
-
Lackó1984
tag
válasz
kunberci #34071 üzenetére
Eleve fixre állítottam őket a LAN2-nek megfelelően, ahogy írtam.
Nem kaptak új ip címet a routertől.
Mivel nem a LAN2-re van dugva a switch, így már seogy sem tudom elérni őket.Az lett volna za elképzelés, hogy a PC-n zárt hálózaton legyenek (LAN2), itt történjen rögzítés egy HDD-re, a távol elérést meg majd megoldja a VIGI program.
De ugye már ott megakadt a folyamat, hogy a program látja a kamerákat, de nem tud kapcsolódni hozzájuk. -
ad4m1337
aktív tag
válasz
kunberci #34045 üzenetére
Átolvastam, TP-Link, Hikvision és Dahua mint márkák jöttek szembe velem állandóan, szeretnék egy rendszernél maradni, akkor gondolom döntenem kell a két gyártó között (utánakerestem és rácsodálkoztam, hogy a TP-Link is kínai, Xi Ping mindent is lát
)
Mennyi kamerát szeretnél? 3 db
NVR szeretnél e? Ez gondolom kötelező ha szeretném is tárolni a felvételeket 1-2 hétig
Színes éjszakai kép kell e? Nem tudom, fontos, hogy színes legyen, nagy a felára?
POE vagy wifis kamerákat akarsz? Gondolom a PoE jobb, meg kell kérdezzem a villanyszerelőt, hogy húzott-e neki kábelt
Büdzsé: legyen nyilván kedvező, gondolom kaputelefon olyan 50-100k lesz, kamera, NVR, ssd együtt olyan 200k -ból megvan?
Kérdés: láttam a Hikvisionnel, hogy van olyan kapucsengő, amihez van + kijelző, amin tudom nézni a kameraképeket is ha szeretném (És persze az appon is). Érdemes + egy tabletet vásárolni és azt használni vagy jobb a kapucsengőknél a gyárilag hozzáadott kijelzőt használni?
Tehát összefoglalva amire szükségem lesz: 3 db kamera, NVR+SSD, kamerás kapucsengő kijelzővel. Kihagytam valamit? -
herrká
senior tag
válasz
kunberci #34022 üzenetére
Tegnap beírtam böngészőbe az ip -t és nem kapcsolódott úgy sem. Ellenorizzem a proxy vagy tűzfal beállításokat volt a válasz.
De pl viruskeresom eddig mindig volt valami ismertebb. Nagyjából tudtam mit hol kell, lehet beállítani. Most a win deffender van csak. Azt mondták ez tökéletes és elég. Én nem így olvastam erről. Mindegy. Azt se értem, hol kellene bármit allitgatni? Nem találok semmit ebben a deffenderben. -
herrká
senior tag
válasz
kunberci #34020 üzenetére
Köszönöm! Az a vicc, hogy hagytam a gyári admin és jelszó nélküli módban mind a kettőt. Erre azt írja ugye, hogy nem megfelelő felhasználónév vagy jelszó.
Valami a pc szervizben történt szerintem. Újabban felirtam a belépési adatokat. Mégis sok program, jó pár alkalmazás, fórum, azt mondta, amit a Reolink program. Hibás vagy nem megfelelő data. Ami azért érdekes, mert meghajtó nélkül került szervizbe a pc. Új meghajtó, új op rendszer. Mégis... Vagy pl a plex is. Telepíteni akartam. Be szeretnék lépni, nincs jogosultságom... Hööö... Utána olvastam, hát a registrybol töröljem a plexre vonatkozó bejegyzéseket! Hogy kerültek oda? Néhány fájl kiterjesztéshez minden egyes alkalommal hozzá kell rendelni a kívánt programot! Valami nem tökéletes a telepitessel szerintem. Az meg, hogy töröljek adatot, ami nem is lehetne a gépen... Szóval, szivok egy pár napja... -
herrká
senior tag
válasz
kunberci #34015 üzenetére
Egyébként ha a Reolink programban a pc-n, rakattintok a kamera nevére, megjennek az adatai. Ott van az UID(?) szám - ha jól emlékszem ez a neve - ott van az IP, ott van hányas porton kommunikál. De vagy eltávolítani lehetne, vagy elfelejtettem a jelszavam, de akkor szerintem biztos, hogy a telos appal is kezdhetnek kinlodni. Vagy masszak fel a készülékhez és nyomjam a reset gombot másodpercekig. Valószínűleg ekkor is kezdhetem a telón is a kínlódást.
-
^Boss
őstag
válasz
kunberci #33928 üzenetére
Nem ragaszkodom ehhez a szetthez, alirol/itthonrol is rendelhetek, ha jobb ar/ertek aranyu eszkozok vannak.
ahogy lattam, az ali-s akcio mar nem el sajnos.
ez az altalad ajanlott kombo a szines ejjelin kivul szamottevoen elter az altalam osszerakott kombotol?
(kozben latom hogy az nvr ugyanaz, csak bontott. Meg merjem
venni?) -
_ATi_1
senior tag
válasz
kunberci #33726 üzenetére
Köszi a tanácsokat, akkor nekiállok barkácsolni.. Pedig nagyon el akartam kerülni
A kötődoboz alján van egy lyuk tömszelencének, ott szerintem ki tud folyni a víz, ha mégis belemenne.
A kamera talp alá mit lehetne tenni, hogy csökkentse a beázás mértékét?bogabi: először ezt a típust néztem, de a webshopban megadott méretek alapján ez nem lett volna jó.
-
-
hevepapa
senior tag
válasz
kunberci #33622 üzenetére
A f.aszt gondoltam sarokcsiszolóra! Azért nehéz arra gondolni amikor egy 5-600 ezres telefonról van szó, hogy akinek ilyen van az azzal fog sarokcsiszolózni.
Nekem teljesen hétköznapi szleng kifejezés a flexelés. Ami annyit tesz kb, hogy valaki valamivel felvág vagy azzal akar menőnek látszani.
Minden a szövegkörnyezettől függ. -
Magnat
veterán
válasz
kunberci #33617 üzenetére
Ez így van, de azon túl, h a nyelv változik és az ilyen kifejezések is beépülnek a használt közbeszédbe, igeképzővel megtoldva már nem nagybetűvel kell írni hanem kicsivel, (mint pl a facebookozás), így még akkor sem lenne helytelen a flexelés kifejezés ha egy nem Flex géppel csinálod.
De nem emiatt nem vág ide amit mondtál, hanem azért, mert ez egy teljesen más kifejezés, másból ered és teljesen mást is jelent -
Magnat
veterán
válasz
kunberci #33608 üzenetére
Volt egy főnököm az egyik cégnél ahova dolgozom, az ember akkora fillérb@szó volt, h azért akart analóg rendszert építeni, h ne kelljen kifizetni a 7 EUR díjat switchportonként havonta (ok, 110 kamera van) ... ezért kitalálta, h minden helyiségbe tegyünk egy analóg rögzítőt és onnan legyen kábelezve analóg kamerákkal, és csak a rögzítőknek kell végpontot bérelni ... végül technikai nehézségekre hivatkozva tudtam lebeszélni csak a dologról
-
Magnat
veterán
válasz
kunberci #33605 üzenetére
Általában a kész szettekhez nem utp kábelt adnak, hanem ezt ami látszik a képen: [link]
Ugyi az utp-nek az az egy előnye, h később nem kell újrakábelezni ha mégis ip rendszer lesz.
"Egy orvosra is kétféleképpen lehet haragudni (ha megmondja az igazat, vagy ha nem). Én azt szeretem ha megmondja az igazat." - ez a példa mondjuk annyiban sántít, h elég egyértelmű, h beteg vagy vagy sem, de egy analóg rendszer nem szükségképpen rossz, mert lehet h neki elég az a képminőség amit az ad... ebben az esetben hiába sz@rozod, mégha a te szempontrendszered szerint tényleg sz@r is, nem fogja érteni.
(Synology NAS topikban is állandó dilemma, h elég a value modellt ajánlani vagy inkább komolyabb, Intel chipseteset érdemes, ez kb ugyanez a téma ... és hiába van nekem is erősebb, tudok sok olyat akinek tökéletes a legolcsóbb arra amire ő használja, akkor találd ki h egy laikus akkor fogja szidni a felmedőidet ha feleslegesen veteted meg vele a drágát vagy ha nem lesz elég az olcsóÚh emiatt inkább nem ajánlok semmit, hanem elmondom, h mi mire jó kb és h én mit vennék, aztán döntse el ő
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest