-
Fototrend
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lexe
csendes tag
válasz
hevepapa #34347 üzenetére
Hát igen: "but not recommended" Végül is nem oda tervezték. Lehet működik de ha valami vizes problémám lesz vele tuti ugrik a gari.
Van egy új kiszemeltem!
HILOOK IPC-T240HA-LU(4mm)
Elvileg a Hikvision az anyuka, és mindent tud ami eddig előjött. Árban sem nagy durranás.
A fórumot visszanézve nem gyakran jön elő ez a márka. Valaki hallott valamit már róla? -
Lexe
csendes tag
válasz
hevepapa #34340 üzenetére
Közben nézegettem a hivatalos TP fórumot, sajnos egyik sem kültéri. Sokan beleugrottak és megvették mert a neten csomó hibás technikai infó van kint. Ezzel én is szembesültem, ezért is ugrottam be ide a fórumra.
Turret -ben az S vagy C 425-445-455-485 kültéri. Sajnos ezek árban erősen duplája a 450 -nek is. -
Lexe
csendes tag
válasz
hevepapa #34338 üzenetére
A vigi C440I -vel szemeztem, de nem találtam meg az oldalon, hogy ezek kültériek.
Ezek után pedig teljesen elbizonytalanodtam: https://community.tp-link.com/en/business/forum/topic/644036
A C450 -nek is teljesen baráti az ára. Ebbe beleugranék ha azt mondod, hogy jó kültérre. -
Lexe
csendes tag
válasz
hevepapa #34331 üzenetére
Na tessék én már azt hittem, hogy célegyenesbe vagyok erre jön hevepapa.
Az 520a 264et tud a 820a 265öt. 5mpx -be nem látok 265 tudást. A tárhelyen felül van még bármi előnye a 265nek? A hálóm gigabites.
Azt tervezem olvasva a kapott tanácsokat, hogy berendelek egyet (most megin ott vagyok, hogy nem tudom melyiket), kipróbálom a nas -on aztán ha jól szuperál akkor jöhet az nvr. -
Lexe
csendes tag
válasz
kunberci #34328 üzenetére
Eddig még nem volt nálam képbe a Reolink de ezek nagyon jónak tűnnek valóban.
Ahogy nézegettem a fórumban linkkelt kalkulátort H264 -től nem kell annyira félnem. A kalkulátor alapján kb. max20% -al kell több hely természetesen 5mpx vs 8mpx.
RLC-520A ~60euro vs RLC-820A ~90euro.
Szerintem nekem bőven elég lesz az 5mpx. (És van feketében ami ritka)
-
Lexe
csendes tag
válasz
kunberci #34326 üzenetére
Sziasztok,
Köszönöm a gyors infókat.
NVR -en én is gondolkodtam de elsőre elvetettem mert rendelkezem Poe switch -el illetve a NAS -sal. A 4 -es license ~75k (2 alapból van a gyári synology -hoz) de örökös és vihető a következő eszközre is. Mondjuk elgondolkodtató, mert pont határon vannak az érvek/ellenérvek.
Amit írtatok Reolink -ből van ajánlott jó ár-érték arányú turret?Köszönöm,
Lexe
-
Lexe
csendes tag
Sziasztok,
Meglévő hálózatomra terveznék 5 kültéri kamerát. A kamerák az eresz alatt lennének, közvetlenül nem esne rá eső. (kivéve ha vízszintesen esik.
)
Kialakításban a turret lenne a választásom de nagyon el vagyok veszve a neten lévő infókkal. Nem egy esetben látom, hogy felületes vagy nem a valóságnak megfelelő adatokat közölnek.1. Hány db kamerát tervezel (kültéri/beltéri)?
Kültéri 5db
2. Később lesz-e bővítve?
Nem tervezem.
3. NVR (rögzítő) kerül-e a rendszerbe, vagy SD kártyára lesz a rögzítés?
Meglévő hálózatra. Rögzítés synology NAS -ra történne.
4. Mekkora területet szeretnél figyelni (hány méterre van a kerítés vagy az utcafront)?
Az átlagtávolság 10m max. 20m -ig
5. Kellenek-e "okos" funkciók (személy/gépjármű felismerés)? > hasznos infó, olvasd el
Nem vagyok ellene
6. Külföldi vásárlás szóba jöhet-e (EU raktárból, plusz költség nélkül)?
Lehet.
7. Mennyi pénz lenne a vásárlásra?
30k -ig. Nem ipari felhasználás, nem űrtechnológiára van szükségem csak megbízhatóságra.
8. Mindig vezetékes rendszert ajánlunk, megfelel vagy WiFi-s kell?
Veteték + Poe!
9. Egyéb igények (pl forgatható, sim kártyás, napelemes, színes éjjeli kép stb)?
Éjszakai felvétel szükséges, extra igényem nincs.Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv,
Lexe
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Apple MacBook
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest