Új hozzászólás Aktív témák

  • Zirowe

    nagyúr

    Na, hétvégén kicsit jobban belemélyedtem a témában és egész jól alakultak a dolgok.
    Először is egy sütő tisztítással kezdtem, kiraktam az erkélyre és fél órát 2esen, fél órát a 3ason ment a moddolatlan G3, a kő közepe szép fehér lett, de a külső karimában maradtak fekete foltok, amiket hiába kapartam, de így is fényévekkel tisztább lett az egész, mint korábban használat utáni kaparással.
    Mondjuk fura volt, hogy ment 1 órája a sütő, bekapcsoltam a mikrót, erre levágta a fi relét, pedig bírnia kellett volna a hálózatnak, szerencsére utána nem volt többet ilyen.
    Tésztából 60% víz+egy kanál élesztő recepttel, összegyúrás után hűtő 15percig, majd hajtogatás, ezt 3x, majd 24 óra pihi hűtőben. Ezt követően videó alapján nyújtás, sütő 15 percig 2esen, majd a tésztát behejeztem, paradicsomot+olajat+só+borsot rászórtam, 3ason 4 percig, majd vissza 2es, tető fel, feltét rárak, majd vissza 3ason 2 percig, a lámpa végig égett, gyakorlatilag tökéletes lett, eddig még egyszer se csináltam ilyen jó ezzel a sütővel. A második után kicsit növeltem a sütési időt 4:30 és 2:30-ra, de utólag beláttam, hogy felesleges volt. Egyik se égett meg alul, még a negyedik után is csak pár kis fekete folt volt a sütő kövén. Ha ennyivel ilyen javulást értem el, kíváncsi vagyok a biscottoval mit érek majd el. Az alap tésztának meg megmaradt még a fele, az majd holnap, így az összesen 4 napig fog kelni.
    Tudom, hogy a fentebb linkelt képekhez képest ezek semmit, de azért tök jó érzés, hogy kis odafigyeléssel ennyit javultak a pizzáim (az erre érzékenyektől előre is bocs, másnap volt nagytakarítás a konyhában, szóval itt még koszos a rezsó ;] ).







    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Új hozzászólás Aktív témák